Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš sniegs koncertu Kongresu namā

Kārlis Auzāns, 21.02.2011. 13:26

Populārā TV3 televīzijas šova "Dziedi ar zvaigzni 2" uzvarētāji Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš 26. martā Rīgas Kongresu namā sniegs savas jaunās koncertprogrammas „Mīlestības vārdā" koncertu.
Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš sniegs koncertu Kongresu namā

Koncerts iecerēts kā krāšņs uzvedums, kurā skanēs ne vien televīzijas šova programmas populārākās dziesmas, bet arī pilnīgi no jauna iestudēti skaņdarbi. Tos papildinās gan vienots iestudējuma stāstījums, gan teatrālas etīdes, kas top Veronikas Plotņikovas vadībā.

Koncertstāsts vēstīs par vīrieša un sievietes attiecībām – būs gan romantiski dueti, gan strīdi, vientulība un salabšana. Turklāt netrūks arī dzīvespriecīga humora, daudz krāsainu tērpu un īpašu muzikālu pārsteigumu.

Dziesmu klāstā būs gan Raimonda Paula hiti Rudens roze, Ļubov nastala un O, Lamara, gan Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā, jautras versijas par Džeimsa Brauna I Feel Good, Frenka Sinatras New York, kā arī citas populāras dziesmas latviešu, krievu, angļu un franču valodā.

Īpaši šim koncertam tiek gatavotas jauna versija par slaveno tēmu no kinofilmas Desperado, gaidāms arī pilnīgi jauns skatījums par populāro Over the Rainbow no 30. gadu kinofilmas Ozas pilsētas burvis, kā arī citi muzikāli pārsteigumi.

Koncertu klausītājiem būs iespēja baudīt absolūti dzīvā izpildījumā, jo par dueta muzikālo pavadījumu rūpēsies grupas Autobuss debesīs mūziķi.

Martā un aprīlī koncerti Mīlestības vārdā notiks arī citviet Latvijā. 24. martā gaidāms koncerts Jēkabpils Tautas namā, 25. martā – Ādažu kultūras centrā, 2. martā Siguldas pilsētas kultūras namā. Savukārt 3. aprīlī duets uzstāsies Liepājas teātrī, 8. aprīlī Valmieras Kultūras centrā, 14. aprīlī Jelgavas kultūras namā, bet 19 aprīlī – Madonas Kultūras namā.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī koncertu norises vietās.

Koncertturneju atbalsta: TV3, Star FM, "Mājas viesis", LR2, "Apollo.lv", 1188.lv, pilsēta24.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV