Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Agris Semēvics izziņo radiosinglu „Paralēli"

Agra Semēvics mūzikas menedžments, 21.02.2011. 14:19 | komentāri (1)

Šis ir pirmais izpildītāja solo darbs un pirmais muzikālais veikums pēc "100. Debijas" darbības pārtraukšanas pirms 12 gadiem.
Agris Semēvics izziņo radiosinglu „Paralēli"

Dziesmas „Paralēli" autori ir Artūrs Palkevičs un Agris Semēvics, bet kompozīcijas radio versijas muzikālais producents ir Gints Stankēvičs.

Lai arī singla izziņošana masu mēdijos notiek šodien, jau vairāk kā nedēļu dziesma ir nokļuvusi Latvijas radiostaciju uzmanības lokā. Tās iekļaušanu savā muzikālajā „rotācijā" jau ir apstiprinājis Radio SWH, kura tiešajā ēterā „Paralēli" īpaši tiks prezentēta šo trešdien, 23. februārī, plkst. 15:00.

Latviešu Radio dziesma šonedēļ tiek piedāvāta kā nedēļas jaunums.

Latvijas Radio 2, kura bija pirmā radiostacija, kas dziesmu „Paralēli" iekļāva savā ētera programmā, ir izziņojusi, ka, pagājušās nedēļas spēlētāko dziesmu Top 10, Agra Semēvica izpildītā kompozīcija „Paralēli" ir ieņēmusi augsto 2. vietu.

Apstiprinājums dziesmas iekļaušanai ētera programmās ir saņemts arī no visām ietekmīgākajām Latvijas reģionālajām radiostacijām.

Foto: Agris Semēvics (foto autors Aivars Kvalbergs)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV