Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa "K.S." klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu

EasyGet.lv, 22.02.2011. 15:25

Poproka apvienība "K.S." klausītājiem piedāvā noklausīties dziesmu "Ir jācer un jātic", ziņo grupas pārstāve L. Kaijaka. Dziesmas autors ir Guntis Nurža, kas labāk pazīstams kā solists grupā "New Old". Šo un visas pārējās dziesmas iespējams noklausīties draugiem.lv mūzikas sadaļā - http://www.draugiem.lv/kaesskanlabi.
Grupa "K.S." klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu

Grupa "K.S." dibināta 2010.gada sākumā. To izveidojuši vokālists Guntis Nurža un ģitārists Sergejs Fomins, būdami labi draugi un grupas "New Old" bijušie dalībnieki. Jau 2009.gadā tika uzrakstītas dāžas dziesmas un tika domāts par iespējamu grupas sastāvu. 2010. gadā kolektīvam pievienojās bundzinieks Edgars Runcis un pianists Didzis Lauva. Vēlāk tika piesaistīts arī basģitārists Kārlis Biķis.

Bijuši vairāki nosaukumu varianti, bet grupa apstājās pie nosaukuma K(ā).(e)S. 2010. gada aprīlī grupa sākusi koncertēt, pirmo uzstāšanos sniedzot LMA Studentu klubā.

Šobrīd notiek darbs pie jauniem skaņdarbiem un tuvākajā laikā ir plānots ierakstīt labākās no sacerētajām dziesmām un vasarā piedalīties dažādos festivālos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV