Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Kuchenbeat" aicina uz dzimšanas dienas koncertu

KuchenBeat, 23.02.2011. 00:20

Kamēr laukā sals sit pa termometru, klubā "Space Dog" 25. februārī paredzēts negaidīts pavasara sākums. Šo parādību veicinās saulainā grupa "KuchenBeat", kura sniegs koncertu tieši savas dzimšanas dienas svinībās. Šajos svētkos viņiem palīdzēs slepenā muzikālā apvienība "S&T Syndicate" un Dj Artis Dvarionas.
"Kuchenbeat" aicina uz dzimšanas dienas koncertu

"Kuchenbeat" ir latviešu SKA grupa, kura atskaņo ska/regeja/balkānu/latīno stilu. Viņi nes vienīgi pozitīvas emocijas publikai un atmosfēra viņu dziesmās ir vienmēr gaiša. "Kuchenbeat" ir grupa no Rīgas, kura tika izveidota pirms sešiem gadiem. Šo sešu gadu laikā grupa ir paguvuši uzstāties daudzos Latvijas klubos - "Depo", "Spīķeri", "Space Dog", "Shot Cafe", "Mediju Stacija", "Space Garage", "Fontaine Palace", "Dirty Deal Cafe", "Bubamara", "Leningrad", "NabaKlab" un daudzās citās līdzīgās muzikālu norišu vietās, kā arī vairakkārt piedalījusies daudzos populāros festivālos - Darom 2005 in Lithuania, LabaDaba'06, Bildes '06, Fontaine Fest, Positivus AB'08, Positivus AB '09, SKAnda Fest'10, Zverā'10, LabaDaba'10.

"S&T Syndicate" ir muzikāla apvienība, kura pārstāv nezināmu, bet ārkārtīgi ietekmīgu un slepenu organizāciju, kas zināmās aprindās ir pazīstama arī kā ''Squirrel And Turtle Syndicate''. "S&T Syndicate" mūzikā ir dažādu stilu ietekmes, tajā parādās gan funk, acid jazz, drum'n'bass gan ambienta iezīmes.

Velciet arā savas salmu cepures, saules brilles, Jamaikas kreklus un sviniet kopā ar mums! Arrivaaaaa...

http://draugiem.lv/samptsyndicate
http://draugiem.lv/kuchenbeat

Sākums 22:00 - ieeja 1ls

"Space Dog" atrodas Vecpilsētas ielā 19, Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV