Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa "Predict" prezentēs savu pirmo videoklipu

Grupa PREDICT, 24.02.2011. 09:27

4. martā plkst. 20:30 restorānā Ciro's Pomodoro (Galleria Rīga, 7. Stāvs) grupa "Predict" prezentēs savu debijas mūzikas klipu dziesmai «Лётчики».
Grupa "Predict" prezentēs savu pirmo videoklipu

Ideja par klipa izveidošanu dziesmai «Лётчики» radās uzreiz pēc tam, kad dziesma pēc ierakstīšanas nokļuva Radio MIXFM topā un uzleca līdz pat 11. vietai. Klipa režisore Jūlija Greisen ienesusi kolektīvā ne mazums jaunu, radošu ideju, ātri savāca komandu un kopā ar Vadimu Kožinu uzrakstīja scenāriju. Gandrīz divu mēnešu garumā notika filmēšanas sagatavošanās darbi, ideju izvērtēšana, mēģinājumi, interesantu vietu meklēšana un detaļu pārdomāšana. Klipa filmēšana ilga 7 dienas dažādās Rīgas vietās, kā piemēram, grupas kopainas filmēšana notika kādas ļoti slavenas celtnes 14. stāvā. Savukārt kadrus ar reaktīvajām lidmašīnām speciāli klipam filmēja «Baltic Bees» komandas piloti.

Par godu debijai notiks koncerts, kura laikā grupai pievienosies Evilena Protektor no grupas «Dandelion Wine» un Māra Upmane-Holšteina no grupas «Astro-n-Out», kura ar «Predict» puišiem jau sadraudzējās festivāla «Bildes 25» laikā. Pēc koncerta tiek plānota preses konference ar grupu un režisori.

Klipa prezentācija notiks arī Jelgavā, 11. martā, klubā «Tonuss», Liepājā un Daugavpilī.

www.predict.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV