Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Red Hot Chili Peppers" - "haluciogēns" jaunā albuma nosaukums

Mārtiņš Zviedris, 24.02.2011. 10:07

Losandželosas fankroka leģendu gaidāmo ierakstu grupa pašlaik dēvē par "Doktora Džonija Ādaza nesamērīgi trokšņainā polārā ekspreša "štimmējamo kloķi"".
"Red Hot Chili Peppers" - "haluciogēns" jaunā albuma nosaukums

"Red Hot Chili Peppers" ("RHCP") frontmens Antonijs Kiedis intervijā žurnālam "Spin" apstiprinājis, ka grupas topošā albuma pagaidu (darba) nosaukums ir "Dr. Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head".

Iedvesmu grupa guvusi no kāda drauga atstāstītajiem haluciogēnajiem piedzīvojumiem narkotiku ietekmē. "Viņš atcerējās kādu savu leģendāru "skābes ceļojumu" un stāstīja, ka tajā spēlēja izpārdotu koncertu planētām un mēnešiem. Hitu numur viens sauca, lūk, šādi," stāsta Kiedis. Kolektīvam nosaukums licies tik jautrs, ka viņi apsolījuši to pieņemt par albuma "segvārdu", kamēr ieraksts top.

Lai noskaidrotu, cik labvēlīgi pret to izturētos klausītāji, ja albumu ar šādu nosaukumu arī publicētu, internetizdevums "Chartattack" organizēja aptauju. Tajā uz jautājumu, vai "Dr. Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" jums šķiet labs albuma nosaukums, līdz ceturtdienas, 24. februāra, rītam jā atbildēja 45,78 procenti respondentu, nē -19,28, atbildi "What the fuck?!" ("Kas par h..ņu?!") izvēlējās 30,12, bet "citu variantu" – 4,82 procenti lasītāju.

Darbu pie albuma "RHCP" sāka aizpērnajā oktobrī, un disku paredzēts izlaist šā gada jūnijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV