Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„Garās ceturtdienas" ietvaros uzstāsies valmierieši

Karlīne Cercina, 28.02.2011. 13:43

Valmierā, mākslas „Galerijā Laipa", ceturtdien, 3.martā plkst. 19:00 "Garās ceturtdienas" ietvaros notiks akustiskais koncerts, kurā uzstāsies valmierieši – Monta Tupčijenko ar draugiem un grupa The Capybaras . "Garajā ceturtdienā" "Galerija Laipa", Rīgas ielā 25c, Valmierā strādā no plkst. 11:00 līdz plkst. 21:00.
„Garās ceturtdienas" ietvaros uzstāsies valmierieši

Mūzika no ironiskā džeza kvarteta The Four Tops, liriskā un izsmalcināti virtuozā Lullaby Of Birdland no Sarah Vaughan repertuāra, Someday My Prince Will Come (F.Churchill/L.Morey), Gentle Rain (L.Bonfa/M.Dubey) ļaus atlaisties krēslā un izbaudīt skaņas valdzinošo spēju aizraut... Blūzā tik raksturīgo jautājuma formu apspēlēs Monta Tupčijenko, Iveta Gaile un Ilmārs Šterns, kuri kopā muzicē priekam un sajūtām.

Mazliet pop-country un jazz-easy listening stilā, šajā vakarā uzstāsies muzikālā apvienība The Capybaras, grupas līdere Sabīne Vidriķe, kura pazīstama ar skatuves vārdu Selavi, nenoliedz, ka mūzika ir viņas dzīves pamatā un priecājās, ka var dāvāt mieru un labsajūtu, ko sajūt mūzikā, arī citiem.

Šajā koncertā dzirdēsim „prieku", ko dāvā mūzika, valdzinājumu, ko piefiksējuši komponisti un unikālu mūzikas instrumentu sintēzi, kuru apvieno vēlme dalīties sapņos.

Mākslas "Galerija Laipa" reizi mēnesī pagarina savu darba laiku un būs atvērta apmeklētājiem no plkst. 11:00 līdz 21:00, tādā veidā vienu ceturtdienu veltot visiem strādājošajiem valmieriešiem un Valmieras viesiem. „Garās ceturtdienas" mērķis ir sniegt iespēju visiem interesentiem apmeklēt izstādes un pasākumus mākslas „Galerijā Laipa" pēc ierastā darba laika.

Atbalstītāji: Valmieras pilsētas pašvaldība; Valmieras Drāmas teātris; Valmieras Tūrisma un informācijas centrs; Pilsētas interneta portāls Valmiera24.lv, ieskrien.lv, hc.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV