Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Valmierā notiks muzikālā projekta „Brīnumskapis" koncerts

Elīna Neimane, 01.03.2011. 16:11

18.martā plkst. 18 Valmieras Kultūras centrā notiks jaunā bērnu mūzikas projekta „Brīnumskapis" koncerts, kurā lielus un mazus koncerta apmeklētājus priecēs Kaķītis Laķītis, Deju skolotāja Kode, Meitene Malvīne, Simtkājītis un Māsiņas Puteklītes.
Valmierā notiks muzikālā projekta „Brīnumskapis" koncerts

„Brīnumskapis" ir jauna mūzikas, deju un dzejas programma visai ģimenei, kuru kopā ar mūziķi Ingu Ulmani veidojuši Andris Sējāns (grupas „Cosmos" dalībnieks, komponists un mūzikas aranžētājs), Baiba Vanaga (dažādu TV šovu vokālā pedagoģe un meistarklašu vadītāja), Aigars Voitišķis (komponists, ģitārists), Pēters Brūveris (dzejnieks, Klāva Elsberga prēmijas, Baltijas Asamblejas balvas, labākā bērnu dzejnieka balvu ieguvējs), Kristīne Jurjāne (māksliniece, daudzu teātru, operu un TV raidījumu galvenā māksliniece) un Anrijs Grinbergs (mūziķis, mūzikas aranžētājs).

„Pasaulē ir daudz skapju – lieli skapji un mazi skapji, sienas skapji un virtuves skapīši, drēbju skapji un ledusskapji. Ir jauni, smuki skapji, ko pārdod veikalos, un arī ķirmju sagrauzti skapji vecās pamestās mājās. Bet ir arī pavisam neparasti skapji, ko sauc par Brīnumskapjiem! Protams, ir ļoti svarīgi, kuru Brīnumskapja plauktu tu atvērsi. Dievs pasarg', ja nokļūsti deju skolotājas Kodes rokās, – tad jau labāk paciemoties pie māsiņām Puteklītēm vai sēdēt vienā skolas solā ar Kaķīti Laķīti. Bet vispār esiet gatavi dziedāt, dejot, pārģērbties, nogrimēties... un nedomājiet, ka tas ir tikai joks," saka projekta dalībniece Baiba Vanaga.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā būs nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē. Biļešu cena no Ls 2 – 4.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV