Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Latvijas deju mūzikas debesīs iemirdzas jauna zvaigzne - grupa „The 4"

Ieva Bistrova, 02.03.2011. 09:47

Bijušie projekta „eTeens" dalībnieki ir dibinājuši jaunu grupu „The 4" un sadarbībā ar deju mūzikas producentu BuGaGa Project prezentē savu pirmo singlu „Reaktīvais lidojums".
Latvijas deju mūzikas debesīs iemirdzas jauna zvaigzne - grupa „The 4"

Grupas „The 4" sastāvā muzicē jauni un daudzsološi jaunieši - Ieva Bistrova, Sandija Vīgante, Edgars Krūmiņš un Sandris Vestmanis, kuri līdzšinējo muzikālo pieredzi guvuši kā projekta „eTeens" dalībnieki, koncertējot ar leģendāro Latvijas estrādes ansambli „Eolika" tā 30 gadu jubilejas koncertturnejas ietvaros. Lielāku atpazīstamību grupa gan guva pērn, laižot klajā savu pirmo singlu „Tu smējies sapnī", kas tapis sadarbībā ar Latvijā labi pazīstamo DJ un producentu Robertu Lejasmeijeru.

Dziesma „Reaktīvais lidojums" atspoguļo patiesus dzīves notikumus, tālab tajā ko pazīstamu atradīs ikviens klausītājs. Tas ir dinamisks, aizraujošs stāsts par cilvēka brīvības alkām, stāsta grupas „The 4" dalībnieki: „Dziesmas teksts tapa kādā aukstā ziemas pēcpusdienā, kad visi kopā pusdienojām un pļāpājām par dzīvi. Vārds pa vārdam, rinda pa rindai... Laikam jau sajūtas spēj runāt pašas."

Dziesmas teksts ir grupas „The 4" dalībnieku kopdarbs, bet mūziku sacerējis mūzikas producents un DJ BuGaGa Project, kurš līdz šim atpazīstamību guvis, remiksējot Latvijas mūzikas izpildītāju dziesmas, kā arī sacerot vairākus oriģinālskaņdarbus. Jaunākais no tiem ir singls „Par To", kas tapis sadarbībā ar dziedātāju Sandiju Vīganti un tika prezentēts šā gada janvārī.

BuGaGa Project par sadarbību ar grupu „The 4" un nākotnes vīzijām: „Protams, ambīciju netrūkst nedz man, nedz arī grupas dalībniekiem. Taču mums ir miljons labu ideju, kuras vēlamies īstenot. Turklāt līdzšinējā sadarbība liecina, ka esam uz viena viļņa. Tagad galvenais ir iemācīties strādāt komandā – kā vienam, veselam organismam. Nojaušu, ka viegli nebūs un drīz varēsim sākt rakstīt savstarpējās sadarbības rokasgrāmatu, kas, iespējams, kļūs par bestselleru. Taču esam noskaņoti optimistiski."

Papildu informācija:

„The 4" mājas lapa – www.draugiem.lv/the4/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV