Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Rīgā atklās jaunu naktsklubu

ALLFRIENDS CLUB PR, 02.03.2011. 15:15

Piektdien, 4. martā, Rīgā tiks atklāts jauns naktsklubs "Allfriends Club" – vieta, kur sastapt esošos un satikt jaunos draugus.
Rīgā atklās jaunu naktsklubu

"Jauni iespaidi, fantastisks interjers, relaksējoša un atbrīvojoša atmosfēra, lieliska mūzika, bārmeņa un dīdžeja priekšnesumi, Art Take Away atraktīvais šovs," kluba ieceri skaidro tā saimnieki.

Kluba interjeru veidojis vairāku Latvijas un Eiropas klubu dizaina autors – dizaineris Valērijs Pimenovs. Interjerā galvenie akcenti likti uz apgaismojumu, veidojot vēl neredzētu kokteili no lāzergaismām, īpašām led-gaismām, akcentējot bāra dizainu, kas atgādina stilizētu soundbox. Šāds dizaina risinājums ir vienīgais Baltijā.

Ieeja no plkst. 20:00, bezmaksas, oficiāla kluba atvēršana – plkst. 21:00.

Atklāšanas sarīkojumā spēlēs DJ Nick, būs īpašie kokteiļi un pārsteiguma šovs.

"Allfriends Club" – tā ir iespēja baudīt kvalitatīvus pasākumus un šovprogrammas, elpot vienā ritmā ar aktuālajām klubu modes tendencēm, iepazīties ar jauniem atraktīviem cilvēkiem ar plašu pasaules redzējumu. Mode, māksla, foto un kulturāla vide pulcēs līdzīgi domājošos.

Kluba adrese – Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 71
http://club.allfriends.lv
http://twitter.com/ALLFRIENDSCLUB

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV