Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Sieviešu dienā "Mazajā ģildē" skanēs skaistākās melodijas

V. Ruduša, 04.03.2011. 09:21

Vispasaules Sieviešu dienā, kuru Latvijā svin 8. martā, Latvijas izdevniecību jauktais koris „Burtnieks" un kamerorķestris „Gaudeamus Orchestra" sniegs īpaši skaistu un melodisku koncertu „Mīlot sievieti". Koncerta programmā iekļautas skaistākās pasaules džeza un operetes žanra melodijas a cappella, solo, orķestra un vokālsimfoniskās aranžijās.

Mīlestība mūzikā ir īpaši skaisti attēlota un šajā koncertā Jums būs iespēja „palutināt" savas ausis un sirdi ar mūziku, kas ir emocionāliem pretstatiem un sajūtām bagāta kā ilgi gaidītais pavasaris.

Koncerts "Mīlot sievieti" notiks kultūras un tautas mākslas centra „Mazā Ģilde" Lielajā zālē otrdien 8. martā plkst 19.00. Biļetes var iegādāties pirms koncerta, ieejas maksa Ls 2,00.

Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SIA „Ziedu nams", kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde" un citi kora „Burtnieks" sadarbības partneri.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV