Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Kafejnīca „Taka" aicina uz Sieviešu dienas svinībām

Kafejnīca "Taka", 04.03.2011. 11:09

8. marta vakarā kafejnīca „Taka" aicina uz Sieviešu dienas svinībām liriskās džeza melodijās kopā ar duetu "Citruss B5", kā arī nodoties sievišķīgiem niekiem un priekiem.
Kafejnīca „Taka" aicina uz Sieviešu dienas svinībām

Māris Plūme pazīstams kā grupas „Plūme" līderis un viens no portāla jazzmusic.lv veidotājiem, savukārt Ģirts Pavēnis spēlējis grupā "Baložu Pilni Pagalmi". Abi mūziķi apvienojušies džeza duetā "Citruss B5" (http://www.draugiem.lv/wwwjazzmusiclv ), kuru ģitāru skanējumu, atmosfēru, frāzējumu, ritmus, formas un spēles tehniku pirms daudziem gadiem aizsāka Džango Reinhards, Čarlijs Kristians, Vess Montgomerijs un citi. Mūziķi turpina šīs tradīcijas attīstīt mūsdienu kontekstā - mūzikas noskaņa ir tik daudzveidīga: intīma, uzrunājoša, stāstoša, glāstoša, eleganta un reizēm jautra, teatrāla, smieklīga, virpuļojoša, groteska un parodējoša. Tomēr galu galā tā ir divu cilvēku saruna par tēmu džeza valodā.

Sieviešu dienā kafejnīcas "Taka" komanda būs sarūpējusi īpašus pārsteigumus daiļā dzimuma pārstāvēm. Jau no plkst. 16.00 dāmas [protams, arī kungiem durvis nebūs slēgtas] sagaidīs izskatīgi bārmeņi, tiks demonstrēti kino stāsti un būs iespēja baudīt izslavētos „Takas" virtuves gardumus un izsmalcinātus dzērienus par dāmām īpaši pievilcīgu cenu. No plkst. 19:00 uz brīnišķīgām pārvērtībām aicinās make-up māksliniece – glābiņš Frankenšteina līgavām un ne tikai. Un vēlāk jūs gaidīs "Citruss B5" muzikālā improvizācija, kurai sekos DJ Pīlādža virtuozais plašu skanējums.

Pasākuma sākums: plkst. 19.00

Ieeja pasākumā bez maksas.

Aicinām sapucēties!

Kafejnīca „TAKA",
Miera iela 10, Rīga
http://pataku.wordpress.com/
www.twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV