Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Brīnumskapis" dosies koncertturnejā

Rimants Liepiņš, 04.03.2011. 12:17 | komentāri (1)

Jaunais bērnu mūzikas projekts "Brīnumskapis" burtiski ielauzies Latvijas mūzikas dzīvē. Un kā nu ne, ja palīgā nāk Kaķītis Laķītis, Simtkājītis, Deju skolotāja Kode un visi Latvijas bērni. Apliecinājums tam vēl tikko saņemtā Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balva nominācijā "Labākais mūzikas albums bērniem 2010".
"Brīnumskapis" dosies koncertturnejā

"Brīnumskapis" ir jauna bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma. Mūzikas autori ir komponists Aigars Voitišķis un dzejnieks, Klāva Elsberga prēmijas, Baltijas Asamblejas balvas, labākā bērnu dzejnieka balvu ieguvējs Pēters Brūveris. Projekta radošais tēvs ir mūziķis Ingus Ulmanis. Viņš atzīst, ka pieaugušajiem ir daudz jāmācās no bērniem, ka bērni ir tuvāk patiesībai un nav tā aizmaldījušies kā mēs, lielie, savukārt viens no "Brīnumskapja" skaļākajiem mūziķiem Andris Sējāns vēršas pie vecākiem, jo viņu galvenais uzdevums ir rūpēties par māsiņām un brālīšiem, kas ir visas mūsu zemes īstā nākotne.

Šobrīd "Brīnumskapim" ir jauni uzdevumi! Tas dodas Brīvdienās, kas nozīmē kārtīgi iztrakoties un izdziedāties kopā ar jums bērni.

Martā un aprīlī dosimies pavasara koncertturnejā bērniem un pieaugušajiem "Brīnumskapis brīvdienās". Ja Jums ir kāds nomizots burkāns, nesiet to Kāmim, jo Kāmim draugu nav, tādēļ tas sēž un ēd burkānus.

Ārprāc! Māsiņas Puteklītes jau tagad lec kā trakas, jo "Brīnumskapis" jau tuvojas Valmierai!

Pavasara koncerttūres "Brīnumskapis brīvdienās" grafiks:
18.03. Valmiera, Kultūras centrs, pl.18:00
30.03. Liepāja, Latviešu biedrības nams, pl.14:00
30.03. Liepāja, Latviešu biedrības nams, pl.18:00
11.04. Jelgava, Zemgales Olimpiskais centrs, pl.17:00
12.04. Jelgava, Zemgales Olimpiskais centrs, pl.17:00
13.04. Kuldīga, Kultūras centrs, pl.14:00
14.04. Ventspils, Kultūras centrs, pl.14:00
14.04. Ventspils, Kultūras centrs, pl.19:00

Biļetes iegādājamas pasākumu norises vietās, uz Liepājas un Ventspils koncertiem arī "Biļešu serviss" un "Biļešu paradīze" kasēs.

Koncertierakstu "Ziemassvētki Brīnumskapī" no Spīķeru koncertzāles Rīgā varat noskatīties: http://bit.ly/fgPXD9

Mūzikas albumu "Brīnumskapis" varat noklausīties: http://bit.ly/dFRo8O

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV