Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Ropažos "Elektronisko deju nakts" kopā ar [Ex] da Bass

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 04.03.2011. 12:38

Sestdien, 12.martā, Ropažu Kultūras centrā ar īpašo pavasara pasākumu – "Elektronisko deju nakts" turpināsies Kultūras un izglītības centra komandas rīkoto deju mūzikas pasākumu sērija. Šoreiz viesos gaidāms 2010.gada Latvijas populārākais dīdžejs un, iespējams, izsmeļošākā izlaides gida – radio šova "Party Service" veidotājs un vadītājs "Eiropas Hitu Radio" ēterā – [Ex] da Bass. Viņš Ropažos uzstāsies pirmo reizi.
Ropažos "Elektronisko deju nakts" kopā ar [Ex] da Bass

Pasākums sāksies plkst.20:00 un risināsies līdz 03:00. Līdz 23:00 to kopā ar pārējiem baudīt varēs arī jaunieši līdz 18 gadu vecumam. Ballīti iesāks iesildošais dīdžejs, savukārt, nakts kulminācijā, ap pusnakti, uz skatuves kāps [Ex] da Bass! No viņa gaidāms techno un techtrance stilā ieturēts dīdžejsets, kā arī viņa paša dziesmu remiksi, ieskaitot viņa nupat radīto "[Ex] da Bass Feels Good" versiju savam pēdējam veikumam – radio singlam "High On".

Ieejas biļetes cena līdz plkst.22:00 – Ls 3, vēlāk – Ls 4. Ieeja, uzrādot personu apliecinošus dokumentus (pase vai autovadītāja apliecība).

Pēc pasākuma plkst.03:30 – ikvienu apmeklētāju mājup nogādās īpaši norīkots autobuss.

Sestdien pirms dejām Ropažu Kultūras centrā [Ex] da Bass aicina visus apmeklēt sporta kompleksu "333", kur viņš komandas "Folkreisa Fabrika" sastāvā startēs LAF Folkreisa ziemas kausa pēdējā – izšķirošajā sacīkstē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV