Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Mūziķi apvienojas, lai radītu vingrošanas himnu

Aija Lazdāne, 07.03.2011. 09:17

"Tici Sev (Mūzika un Sports)" ir dziesma no jaunā muzikālā projekta "383". Dziesma, kuras tapusi, sadarbojoties Pēterim Upelniekam (PeR) , Dairim (Kreisais Krasts) un Kurtam (Sekkta), tika ierakstīta dalībai Latvijas Ielu Vingrošanas Sporta Biedrības izsludinātajā konkursā radīt himnu šai biedrībai.
Mūziķi apvienojas, lai radītu vingrošanas himnu

Klausītāju balsojumā latviesuradio.lv mājas lapā dziesma "Tici Sev (Mūzika un Sports)" ieguva vislielāko balsu skaitu no trīs finālā iekļuvušajām dziesmām.Dziesma ieguva arī augstāko vērtejumu no pašu Ielu Vingrotāju puses.

Mūzikas autors dziesmai "Tici Sev (Mūzika un Sports)" ir Pēteris Upelnieks, dziesmas vārdu autori ir D.Muižnieks un K.Fridrihsons. Dziesma ir ierakstīta un miksēta "Kalve Studio" Rīgā.
Tuvākajā laikā gaidāmi vēl pāris radio singli no "383" mūziķiem, solot mazliet citādāku skatījumu uz Hip Hop mūziku. Drīzumā gaidāms arī dziesmas "Tici Sev (Mūzika un Sports)" videoklips, kā arī Latvijā pazīstamu Dj un mūzikas producentu remixu versijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV