Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzikas un mākslas festivāls "Infinitus 2011"

Agnese Tainoļubova, 07.03.2011. 10:53 | komentāri (1)

Festivāls norisināsies 18. jūnijā Koknese parka estrādē un būs kā Latvijas vasaras sezonas festivālu atklāšanas pasākums. Šogad apmeklētājiem tiks gatavots īpašs pārsteigums atklāšanā. Festivālā uzstāsies vairāki Latvijā labi zināmi mūziķi un grupas, tostarp „Triānas Parks", „Dzelzs vilks", Dj Uga, „The Black Cats", „Graffika", u.c. Tāpat būs iespēja tikties ar festivāla sejām mīmiem, Sibor un Sidūr.

Līdzīgi kā iepriekšējo gadu festivālos tiks piedāvāta iespēju jaunajām grupām parādīt un popularizēt sevi, piedaloties jauno grupu konkursā. Jaunos mūziķus vērtēs žūrija trīs atpazīstamu personību sastāvā, kur viens no žūrijas locekļiem būs festivāla organizators. Tāpat visiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja izpausties radošajās teltīs: kāršu spēles „GEO200", Mazpulki, Latvijas sarkanais krusts, Orinoko hotel, Ekonomikas un kultūras augstskola. Darbosies arī Dj telts, kur būs iespējams kārtīgi izdejoties.

Īpašs jaunums "Infinitus" ietvaros būs cheikpint jeb auto-foto orientēšanās sacensības, kur dalībniekiem būs uzdevums braucot ar auto atrast konkrētus objektus pēc kartes un norādēm, kas tiks iedotas. Festivālā ir arī padomāts par fiziskajām aktivitātēm ieskaitot, protams, arī dejošanu, bet visu festivāla laiku apmeklētājiem būs iespēja arī izlēkāties un izbraukāties ar piedāvātajām atrakcijām.

Biļetes iegādājamas www.bezrindas.lv
1.03. – 31.03.2011 – biļešu cena 4,-Ls
1.04. – 18.05.2011 – biļešu cena 6,-Ls

Sīkāka informācija - www.infintius.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV