Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"On The Roof" piedāvā pirmo oficiālo singlu

On The Roof, 07.03.2011. 13:34

"On The Roof" dalībnieki arī šogad ir aizvadījuši radošu ziemu, un, pavasarim tuvojoties, klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo oficiālo singlu „Try Me", kas ir kā viltīga lapsa, ar jaukiem vārdiem mēģinot vilināt.
"On The Roof" piedāvā pirmo oficiālo singlu

Dziesma „Try Me" ierakstīta studijā „Skaņu ateljē", sadarbojoties ar skaņu inženieri Kristapu Andiņu. Savukārt kā viesmākslinieks dziesmā piedalās grupas Laime Pilnīga vokālists Ervīns Ramiņš.

"On The Roof" par savu atspēriena punktu dēvē Jelgavu, kur notiek grupas radošais darbs un liela daļa koncertu, taču 2010. gada vasarā "On The Roof" mūziķi ir piedalījušies rokfestivālā „Pīlādzis", Liepājas „Return to Surface", spēlējuši dažādos klubos Latvijā, tajā skaitā „Fonoklubā", kur palikuši godpilnajā 2. vietā, cīņā par iespēju spēlēt uz Fono Fest lielās skatuves. "On The Roof" dziesmās valdošais, protams, ir roka elements, taču mūziķi katrs kaut ko ieliek no sevis, mēģinot "On The Roof" mūziku padarīt neatkārtojamu, savdabīgu un pēc iespējas interesantāku.

Pašlaik dziesma „Try Me" klausāma arī Radio 101 interneta mājas lapā, kur tā iekļauta konkursā "Cēsu Premium New Music".

Savukārt "On The Roof" tuvākais plānotais koncerts notiks 8.aprīlī LMA Studentu Klubā, kur "On The Roof" sveiks "Laimi Pilnīgu" sakarā ar debijas albuma iznākšanu.

www: http://www.draugiem.lv/ontheroof

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV