Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Šo piektdien sākas "Labvēlīgā Tipa" pavasara koncertsērija

Inita Zīmele, 09.03.2011. 09:41

11. martā ar konceru Ādažu kultūras centrā plkst 19:00 sākas grupas „Labvēlīgais Tips" ikgadējā pavasara koncertsērija pa dažādiem Latvijas novadiem. Jau ziņots, ka „Labvēlīgais Tips" šogad viesosies Ādažos, Līvānos, Ventspilī, Jelgavā, Madonā un Liepājā.
Šo piektdien sākas "Labvēlīgā Tipa" pavasara koncertsērija

Trīs nedēļu laikā Labvēlīgais Tips apmeklēs sešus novadus un sniegs septiņus koncertus. Neilgi pēc koncerttūres izziņošanas Liepājas koncerts tika izpārdots, tādēļ grupa nolēma tajā pašā dienā liepājniekiem par prieku rīkot nakts papildkoncertu Labvēlīgā Tipa disko stilā. Došanās pavasara koncertizbraukumos nu jau ir kļuvusi par grupas neatņemamu gadskārtēju notikumu un to ar prieku gaida gan paši mūziķi, gan klausītāji.

Koncertsērijas ietvaros Labvēlīgais Tips atrādīts sava pēdējā lielkoncerta programmu „Kurvis", kas plašākai auditorijai jau tika izrādīta uz skatuves Rīgas Kongresu namā pērnā gada rudenī, kā arī tika iekļauta tāda paša nosaukuma grupas jaunākajā albumā.

Pēc koncertiem to apmeklētājiem būs iespēja tikties ar grupas dalībniekiem, kuri labprāt atstās savus autogrāfus uz kompaktdiskiem un ļausies sevi iemūžināt fotogrāfijās.

Labvēlīgā Tipa koncerti raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu - tā, lai publika nebūtu vīlusies. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt.

„Labvēlīgais Tips" ar jauno koncertprogrammu „Kurvis" viesosies:
11. martā - Ādažu Kultūras centrā, sākums plkst. 19:00 IZPĀRDOTS
12. martā - Līvānu Kultūras centrā, sākums plkst. 18:00
19.martā - Teātra namā "Jūras vārti" (Ventspils), sākums plkst. 17:00
26. martā - Jelgavas Kultūras namā, sākums plkst. 19:00
27. martā - Madonas Kultūras namā, sākums plkst. 15:00
1. aprīlī - Liepājas OC Rožu zālē, sākums plkst. 19:00 IZPĀRDOTS
Papildkoncerts! 1. aprīlī - Liepājas OC Rožu zālē, sākums plkst. 23:00

Biļešu tirdzniecība uz pavasara koncertiem turpinās „Biļešu Paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv, to cena no Ls 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV