Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Restorānā "Barons" skanēs franču dziesmas

Inese Vīksnāne, 09.03.2011. 17:45 | komentāri (1)

Piektdien, 11. martā, plkst.20:30 restorānā "Barons", Kr.Barona ielā 108, Rīgā, ar romantisku franču dziesmu programmu uzstāsies dziedātāja Ineta Rudzīte.
Restorānā "Barons" skanēs franču dziesmas

Inetas Rudzītes franču solopgrogrammā „La Vie En Rose" (Dzīve rožainā gaismā) iekļautas populāras dziesmas no franču zelta repertuāra (Edith Piaf, Dzo Dasen, Dalidas, Lara Fabiana u.c.). „La Vie En Rose" akordeonista Kaspara Gulbja pavadījumā ir ne tikai koncerts, vakara gaitā būs iespējams vairāk uzzināt par franču šansonu vēsturi, kā arī vairāk iedziļināties dziesmu tekstu nozīmē.

Ineta Rudzīte – dziedātāja ar spēcīgu un vienlaikus samtainu balsi. Kā vokāliste viņa darbojas jau vairāk kā 10 gadus, muzicējusi kopā ar Žoržu Siksnu, dzied fona vokālu Latvijā romantiskākajai grupai "Otra Puse", piedalījusies Koru Karos2, dziedot solo Jelgavas korī. 2006.gadā viņa izdevusi albumu "Starp rīta zvaigznēm", kur dzied duetā ar Adrianu Kukuvasu. 2010.gadā Ineta ir apzinājusies sevi kā nobriedušu dziedātāju un piesaka savu solokarjeru.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā Biļešuservisa (www.bilesuserviss.lv) kasēs 3 Ls un uz vietas 4 Ls.

Atgādinām, ka iegādājoties biļeti iepriekšpārdošanā, ieteicama arī galdiņu savlaicīga rezervēšana - un tā ir bezmaksas. Restorāna tālr. 67298462, 2921020.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV