Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Rīgā atgriežas "Intelligent Debosch" pasākumu sērija

Ksenia Kamikaza, 09.03.2011. 18:05

Pēc gandrīz gada ilga pārtraukuma, 11. martā Rīgā atgriezīsies sērijas Intelligent Debosch pasākumi. Šajā reizē par pasākuma norises vietu tika izvēlēts klubs "Depo", kas atrodas Vecrīgā, Vaļņu ielā 32, bet par svētku galveno viesi kļūs Dirks Lejers (Dirk Leyers) no vācu ierakstu kompānijas KOMPAKT.
Rīgā atgriežas "Intelligent Debosch" pasākumu sērija

Dirka pirmie soļi muzikālajā lauciņā ir saistīti ar projektu Closer Musik, kas pēc būtības bija duets ar citu ievērojamu mākslinieku no KOMPAKT Matiasu Aguajo (Matias Aguayo). Jāatzīmē, ka singls «One, Two, Three No Gravity» kļuva par īstu grāvēju nu jau tālajā 2000. gadā. Drīzumā Dirks iesaistījās duetā ar vēl vienu leibla KOMPAKT forvardu Justusu Kēnke (Justus Köhncke) zem nosaukuma Kontrast, kā arī duetā Nerk & Dirk Leyers, kura darbi tika izdoti leiblā Klang Elektronik. Pats Dirks uzsver, ka viņam labāk patīk strādāt ar vēl kādu mākslinieku, jo cits cilvēks ieviešot skaidrību kompozīciju analīzē, bet strādājot vienatnē var iestrēgt perfektuma meklējumos. Lai nu kā, 2011. gadā šis pieredzējušais mūziķis sola izdot savu debijas albumu.

No Latvijas puses Dirku Lejersu atbalstīs mūzikas lietpratēji, kuru pieredze un līmenis nerada šaubas nevienam: tie ir Juri Konradi aka Kone no apvienības Värka Kru un Vital no Oriola. Abi dīdžeji ir ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi un uzstājas vispopulārākajos Rīgas klubos: Pulkvedis, Piens, Space:Garage, kā arī daudzos citos. Un, kā jau «debošos» pieņemts, ar eklektisko setu uzstāsies arī leibla Platz Für Tanz dibinātāja Ksenija Kamikaza, slavena ar savām plašām mūzikas stilu zināšanām.

Par gaismu un krāsu noformējumu parūpēsies projekts CBETOMUSIC, kas, protams, sāks kontrolēt apmeklētāju apziņu jau pie kluba durvīm.

Turpmāk pasākumu Intelligent Debosch organizatori sola izvēlēties arī citas ballīšu dislokācijas vietas, kuras arī nemaz neizskatās pēc klubu pasākumiem piemērotajām telpām.

Tiem, kam nepatīk sēdēt mājās, gaidot ballītes sākumu, tiek piedāvāta lieliska preparty iespēja. Esat laipni gaidīti vinotēkā Fiesta (Ģertrūdes ielā 19/21), kur jau no plkst. 21 skanēs netriviālie deju motīvi dīdžeja Malork izpildījumā, kā arī neizpaliks patīkamas atlaides atbalsta dzērienam viskijam Tullamore Dew, kuro varēs iedzert kopā ar ballītes māksliniekiem.

Tie, kas vēlas apmeklēt šo pasākumu, var sūtīt savus vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv.

11. marts, klubs DEPO Vecrīgā, Vaļņu ielā 32
Sākums: 22:00
Ieeja: 4 Ls
22:00—23:00 - bezmaksas pēc viesu saraksta
no 23:00 - 2 Ls ar flaijeri vai pēc viesu saraksta / 1 Ls ar karti Fiesta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV