Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Glasvegas" solās būt atturīgi psihotropu vielu lietošanā

Mārtiņš Zviedris, 10.03.2011. 09:23

Atbildot uz ziņām par "pārdozēšanu", ko, izrādās, aizpērn pieļāvis dziedātājs Alans Džeimss, skotu rokgrupa vēsta: visi kolektīva mūziķi ir labi "pieskatīti".
"Glasvegas" solās būt atturīgi psihotropu vielu lietošanā

Glazgoviešu ansamblis 2009. gadā atcēla iepriekš izziņoto pirmo uzstāšanos "Coachella" festivālā ASV, toreiz aizbildinoties ar ar Džeimsa "spēku izsīkumu un dehidrāciju". Kā raksta "NME" tikai tagad kļuvis zināms īstais iemesls, kura dēļ Džeimss nebija spējīgs uzstāties – "pārdozēšana".

Solists neatklāj, kādas vielas lietošana bijis darbspējas zuduma iemesls, un neslēpj: viņu uzjautrina versijas, ko ļaudis iedomājas, dzirdot vārdu "pārdozējis".

Tikmēr grupa savā "Twitter" lapā vēlas pārliecināt klausītājus un koncertu organizatorus: lai arī kas savulaik būtu bijis kļūmes iemesls, šādas ķibeles kolektīvam pašlaik nedraud, jo visi ir labi "uzraudzīti" un arī paši apzinīgi izturas pret savu veselību: "Stāsts [pār pārdozēšanu] pieder pagātnei!" raksta kolektīvs.

4. aprīlī iznāks "Glasvegas" albums "Euphoric///Heartbreak\\\".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV