Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Panorama Tour" klubā "Fontaine Palace" un „HipHop medicine" "Prison Barā"

Jānis Enkūzens, 11.03.2011. 16:39

Sestdien, 12. martā, "Panorama Tour" ietvaros Ozols, Nātre & "Very Cool People" viesosies Liepājā klubā "Fontaine Palace".
"Panorama Tour" klubā "Fontaine Palace" un „HipHop medicine" "Prison Barā"

Šis būs tūres pirmais koncerts kopā ar dzīvo sastāvu un grupu "Very Cool People". Īpašais pasākuma viesis būs Rays. Pasākuma ietvaros tiks prezentēts arī Ray'a video dziesmai „Vienā Solī", kas ir ieplānota šī pavasara relīze apvienības "Savs I savs" albumā. Koncerta sākums 22:00, ieejas maksa 2.5 Ls

Pēc koncerta visi aicināti uz blakusesošo "PrisonBar", kur notiks pasākums „HipHop Medicene". Šajā vakarā par mūziku rūpēsies Liepājas hip hop apvienības „Otrais Stāvs" dalībnieki.

Sākot ar martu, „PrisonBar" katru nedēļas nogali notiks bezmaksas pasākumi. Piektdienās dīdžeji atskaņos r'n'b, funk, dubstep vai regeja ritmus, savukart sestdienās dominēs hip hop, gan dzīvajā gan no diskiem vai platēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV