Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Kamadena" mākslas telpā viesosies Igo

Anete Kalniņa, 14.03.2011. 10:49

Nesen atvērtajā "Kamadena" mākslas telpā, Lācplēša ielā 12, 18.marta vakarā gaidāms īpašs mūziķa Igo koncerts, kurā apcerīgā atmosfērā skanēs programmu "Ieelpots" un "Uguns" dziesmas.
"Kamadena" mākslas telpā viesosies Igo

Ar koncertprogrammām "Ieelpots" un "Uguns" Igo jau daudz koncertējis gan lielās koncertu norises vietās, piemēram, Kongresu namā un Dzintaru koncertzālē, gan Latvijas pilsētu kultūras centros, pilīs un muižās. Ņemot vērā, ka šo programmu skaņdarbi ir apcerīgi un uzrunā klausītāju ne vien ar mūziku, bet dziļiem tekstiem, šī būs iespēja tos baudīt īpašā vidē - salīdzinoši mazā telpā, sajūtot tiešu kontaktu ar mūziķiem.

Koncertā mūziku papildinās sarunas, pārdomas un diskusijas, ļaujot izteikties katram un vienoties kopīgā nesteidzīgā vakarēšanā.

"Kamadena" mākslas telpa radusi mājvietu līdzās tāda paša nosaukuma veģetārajam restorānam Lāčplēša ielā 12. Tā būtiski atšķiras no citām koncertu norises vietām Rīgā, jo mūziķiem un māksliniekiem tiek dota pilnīga brīvība improvizēt un veikt radošus eksperimentus publikas klātienē. Turklāt koncerti iecerēti kā kā vakarēšanas brīvā gaisotnē, kur mūzika un māksla mijas ar sarunām un atziņām.

Koncerti "Kamadena" mākslas telpā notiks katru nedēļu, ar laiku tos papildinās ar cita veida sarīkojumi - dzejas vakari, mākslas darbnīcas, lekcijas un citi lietderīgi pasākumi. Nākotnē iecerēts arī veidot unikālus dažādu mūziķu kopprojektus - improvizācijas koncertus.

Biļetes uz koncertiem "Kamadena" māksla telpā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV