Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Smiltenē notiks „Zaļā balle 2"

EasyGet.lv, 14.03.2011. 14:15

Jau šajā nedēļas nogalē, 19. martā, "Smiltene Alternative" aicina alternatīvās mūzikas pasākumu „Zaļā balle 2", kas norisināsies lauku mājā „Kalbakas".
Smiltenē notiks „Zaļā balle 2"

„Šis būs jau desmitais "Smiltene Alternative" (SA) rīkotais pasākums mūsu neilgajā pastāvēšanas vēsturē", stāsta Roberts Vanags, galvenais pasākuma organizators, SA projektu menedžeris. „Mūsu „domu biedru grupa", kā mēs paši to saucam, ar nosaukumu "Smiltene Alternative", pastāv nedaudz vairāk kā 2 gadus, kopā realizēti dažādi forši pasākumi un pagājušajā gadā pieteicām sevi arī ar festivālu „Tepat ir labi 2010", iegūstot titulu "Gada pirmais festivāls". Mūsu mērķi ir radīt kvalitatīvus alternatīvās mūzikas pasākumus, sniegt izklaides iespējas pasākuma mērķauditorijai, kā arī piedāvāt māksliniekiem uzstāties plašākas mērķauditorijas priekšā, popularizējot savu darbību", stāsta SA projektu menedžeris Roberts Vanags.

Mūzikas pasākumā „Zaļā Balle 2" uzstāsies tādas grupas kā „Inokentijs Mārpls", „Transleiteris", „Melanna", „Zoltan", „Cacophonics", „The Next Ones" un „Faithful in Misfortune", priecējot pasākuma apmeklētājus ar jauniem un veciem „gabaliem" no mūziķu repertuāriem.

„Neraksturīgi iepriekšējiem pasākumiem, šoreiz esam nolēmuši dot iespēju sevi prezentēt ne tikai mūzikas grupām, bet arī jaunajiem „pasākumu vadītājiem", tādējādi veicinot jauniešu daudzpusīgumu un interešu paplašināšanu!", informē SA projektu menedžera vietniece un fotogrāfe Ieva Štrāle.

Pasākuma ieejas maksa ar „dresscode" (zaļš apģērbs un gumijas zābaki) - 3Ls, bez „dresscode" - 3,50Ls.

Papildus informācijai ieskaties SA blogā: http://smiltenealternative.tumblr.com/ vai seko SA jaunumiem http://www.twitter.com/SmilteneAlt_ un portālā Draugiem.lv.

Pasākuma norises laiks: 2011.gada 19.marts
Pasākuma norises vieta: Lauku māja „Kalbakas", Smiltenes pagasts, Smiltenes novads (http://www.kalbakas.lv/)
Ilgums: no 19.marta plkst. 18:00 vakarā – 20.marta plkst. 9:00 rītā

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV