Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Lielkoncertu "Liepāja svin" vadīs aktieris Marģers Eglinskis

Rietumu Radio, 14.03.2011. 14:51

Lielkoncertu „Liepāja svin", kas 19. martā notiks Liepājas Olimpiskā centra Arēnā, vadīs atraktīvais Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis, savukārt pārtraukumos, kad vienus māksliniekus nomaina citi, publiku izklaidēs „Rietumu Radio" direktors un dīdžejs Jānis Bumbulis.
Lielkoncertu "Liepāja svin" vadīs aktieris Marģers Eglinskis

Lielkoncertā „Liepāja svin", kas notiek Liepājas dzimšanas dienas ietvaros uzstāsies Intars Busulis, grupas „The Hobos" un „Astro'n'out", kā arī liepājnieki – „Musiqq" un „NBS bigbends" ar Ediju Šnipki priekšgalā.

„Mana vīzija par Liepāju ir tāda, ka tā varētu būt mākslinieku pilsēta - pilsēta, kur visās malās nodarbojas ar mākslu! Zini, cik forši būtu," reiz kādā intervijā teicis Marģers Eglinskis, kurš pats jau kopš pagājušā gadsimta nodarbojas ar aktiermākslu. Uz Liepājas teātra skatuves viņš kāpis kā Nezinītis, Joske, Ģeogrāfs vai, piemēram, Vilks. Marģeram piemīt lieliska humora izjūta un spēja jokot jebkurā situācijā. Par to lielkoncerta apmeklētāji paši varēs pārliecināties. Starp citu, pirms mācīties par aktieri Marģers ir strādājis policijā un par muzikālo audzinātāju bērnudārzā.

Ar mākslu – fotomākslu – lielkoncerta „Liepājas svin" laikā nodarbosies fotogrāfs Edgars Pohevičš. Viņš pie Olimpiskā centra foajē izvietotās fotosienas noknipsēs ikvienu pasākuma apmeklētāju, kurš to vēlēsies.

Savukārt „Čilli Picas" pavārmākslas labākos sasniegumus – picas – varēs nobaudīt lielkoncerta laikā izspēlēto konkursu uzvarētāji. Lielkoncerta rīkotāji sola, ka būs vairāki konkursi.

Lielkoncerts „Liepāja svin" sāksies plkst. 19:00, bet arēnas durvis vaļā vērsies jau pulksten 18. Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv. Sēdvietas var iegādāties par Ls 6, stāvvietas – Ls 5. Tuvojoties lielkoncertam, biļetes kļūs dārgākas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV