Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„Club Kino" uzstāsies DJ Spen no ASV

Jānis Laizāns, 15.03.2011. 12:39

Sestdien, 19.martā, „Club Kino" un dīdžejs Andre Crash prezentēs jaunu pasākumu sēriju „Kineskops”, kurā uzstāsies house mūzikas dīdžejs un producents no ASV - DJ Spen.
„Club Kino" uzstāsies DJ Spen no ASV

„Kineskops" pasākumi „Club Kino" notiks reizi divos mēnešos. Pasākuma idejas autors un rezidents ir viens no vadošajiem Latvijas dīdžejiem Andre Crash. Līdzās viņam katrā pasākumā uzstāsies arī daudzi citi pašmāju un ārvalstīs atzīti house mūzikas mākslinieki.

Pirmā pasākuma „Kineskops" goda viesis būs leģendārais Ņujorkas house mūzikas maestro DJ Spen. Viņš karjeru sācis pirms 25 gadiem Baltimoras pilsētā ASV nodibinot hip hop grupu „Numarx". Tās sastāvā DJ Spen radīja skaņdarbu „Girl You Know It's True", ko vēlāk ar milzu panākumiem pārdziedāja 90. gadu kulta grupa Milli Vanilli. Deviņdesmito gadu sākumā DJ Spen kopā ar domubiedriem pievērsās house mūzikai, darbojoties kolektīvā „Jasper Street Company". Toreiz radītie mūzikas hīti deju zālēs bieži dzirdami joprojām, piemēram, „A Feelin" un „Got Me Going". Drīz vien DJ Spen vārds kļuva slavens visā pasaulē un viņa radītie skaņdarbi priecēja house mūzikas cienītājus ne tikai ASV, bet arī Eiropā un Āzijā.

Kopā ar mūziķiem Gary Hudgins, Irvin Madden, Garry Deane un dziedātāju Marc Evans dīdžejs SPEN šobrīd darbojas projektā "Muthafunkaz". Šādā sastāvā viņi laiduši klajā vienu no visu laiku populārākajiem house mūzikas ierakstiem „The Way You Love Me", ko vēlāk izdeva arī house mūzikas gigants Defected. Pagājušā gada nogalē "Muthafunkaz" izdeva arī savu pirmo albūmu "Muthalode EP".

Kopā ar DJ Spen sestdien „Club Kino" uzstāsies arī dīdžejs Andre Crash, kā arī „Tasty Soundz" apvienības dīdžejs Alias. Savukārt Lobby bārā uzstāsies DJ Rudd.

Ar pierakstu Facebook (www.facebook.com/clubkino.lv) viesu sarakstā pasākumu "Kineskops" iespējams apmeklēt bez maksas. Ieeja klubā bez maksas līdz pl.23:00, vēlāk 5 LVL. Pēc pl.3:00 ieeja bez maksas.

„Club Kino"iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē.

„Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29411922

www.clubkino.lv
www.facebook.com/clubkino.lv
www.twitter.com/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV