Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Rīgā koncertēs klasiskās ģitārspēles virtuozs no Krievijas

Kaspars Zemītis, 15.03.2011. 16:19

21. martā Latvijā viesosies viens no spožākajiem Krievijas klasiskās ģitārspēles meistariem Mihails Korņišins. Koncerts notiks koncertzālē "Ave Sol", Rīgā Citadeles ielā 7. Koncerta sākums plkst. 19.00.

''Ar savu spēli M.Korņišins nodemonstrēja spožu māksliniecisku individualitāti. J.S.Baha Čakonas izpildījums atstāja uz klausītājiem milzīgu iespaidu. Kļuva skaidrs, ka mūsu priekšā ir ievērojama radoša personība,''raksta žurnāls ''Gitarist" , 2006.

M.Korņišins mācījies pie N.A. Ivanovas-Kramskojas un J.Finkelšteina, šobrīd ir mācībspēks klasiskās ģitāras fakultātē Maimonida Valsts Klasiskajā Akadēmijā, daudzu starptautisku konkursu laureāts.

Mūziķis viesojas Rīgā pēc Latvijas klasiskās ģitāras asociācijas un profesora Juļus Kurauska ielūguma, un šis ir viens no pasākumiem augstvērtīgas mūzikas un ģitāras spēles popularizēšanā.

Biļetes nopērkamas stundu pirms koncerta. Cena – Ls3.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV