Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

LMA Studentu klubs atzīmē 22. dzimšanas dienu

Elīna Korne, 15.03.2011. 16:58

Piektdien, 18. martā, no plkst. 22:00 LMA Studentu klubs savā ilggadējajā mājvietā, Raiņa bulvārī 23, atzīmēs 22. dzimšanas dienu.
LMA Studentu klubs atzīmē 22. dzimšanas dienu

LMA Studentu klubs ir pieredzes bagāta koncertu un ballīšu vieta Rīgas kultūras un izklaides dzīvē. Šo 22 gadu pastāvēšanas laikā uz kluba skatuves kāpuši dažādi mūziķi – gan labi zināmi un mīlēti, gan tādi, kas nesen uzsākuši savas muzikālās gaitas, tāpat kluba telpās uzņemti arī dažādi ārzemju viesi.

Šoreiz, atzīmējot dzimšanas dienu, īpaši apvienojies klubam tuvu mūziķu bigbends, tā sastāvā uzstāsies Mārtiņš Miļevskis, Dāvis Ābrams, Jānis Ķergalvis, Pēteris Pāss, Dāvis Jurka, Jānis Puķītis, Normunds Piesis, Valters Līcis, Maija Gaile un Atis Zviedris. Visi mūziķi arī iepriekš viesojušies uz kluba skatuves, uzstājoties dažādos sastāvos, acīgākie apmeklētāji atpazīs dalībniekus no grupām „Astro'n'out", „Ēnas", „The Wow", „Busy Bee" un citām.

Tāpat, kā jau šādās svētku reizēs piedien, gaidāma arī īpašā dzimšanas dienas kūka.

Ieeja klubā no plkst. 22:00.

Ieejas maksa: 3,00 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV