Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

ASV ska leģendas „The Toasters" koncertēs Latvijā

Edgars Āboliņš, 15.03.2011. 17:19

7. un 8. aprīlī Latvijā koncertus sniegs „The Toasters", kas ir vieni no trešā viļņa ska mūzikas aizsācējiem un vecākā vēl joprojām aktīvā ska grupa ASV.
ASV ska leģendas „The Toasters" koncertēs Latvijā

Kaut arī „The Toasters" spēlējuši Baltijas valstīs jau iepriekš, šī būs viņu pirmā viesošanās Latvijā. Ceturtdien, 7. aprīlī, kopā ar pašmāju ska veterāniem „Voiceks Voiska" un „All Day Long", „The Toasters" uzstāsies klubā "Nabaklab", bet piektdien, 8. aprīlī – Liepājas klubā „Fontaine palace".

„The Toasters", kas savu darbību sākuši 1981. gadā, tiek uzskatīti par vieniem no ska mūzikas pionieriem ASV un ir vecākā vēl joprojām aktīvā ska grupa valstī. Neilgi pēc grupas izveidošanas „The Toasters" līderis Roberts Hinglijs (Robert Hingley) dibināja mūzikas izdevniecību „Moon Ska records", kas vēl joprojām ir lielākā ska ierakstu kompānija ASV.

„The Toasters" Latvijā viesosies savas 30 gadu jubilejas koncertturnejas ietvaros, biļetes uz koncertiem drīzumā pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV