Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Rīgā atklās jaunu naktsklubu

Bass Funktion, 16.03.2011. 09:18

25. martā Rīgas centrā, A. Čaka ielā 24, notiks kluba „Purple Hills" svinīgā atklāšana.
Rīgā atklās jaunu naktsklubu

Līdz ar atklāšanu klubā sāksies jauna pasākumu sērija „Bassfunktion", kuras mērķis ir iepazīstināt cilvēkus ar visiem „bass" mūzikas paveidiem. Laika gaitā, „Bassfunktion" pasākumos būs iespējams dzirdēt dažādus „bass" mūzikas paveidus, piemēram, house, nu disco, garage, uk funky, dubstep, drum & bass un citus. Katrā pasākumā tiks pieaicināti īpaši viesi, kā arī tiks atbalstīti vietējo mākslinieku centieni.

„Bassfunktion Part One" galvenie viesi būs visiem labi zināmie „Tasty Soundz" pārstāvji Andre Crash un Laso. Viņi spēlēs ekskluzīvu b2b setu deep, jacking, soulful, west-coast house stilā.

Vēl viens viesis būs DJ Gregfull, kurš mēros tālo ceļu no Valkas, lai priecētu publiku ar patīkamu liquid brum & bass setu.

Bodyhie – jauns un talangīgs producents un dīdžejs no Liepājas, prezentēs publikai speciālu dubstep un electronica setu, pildītu ar paša skaņdarbiem un pārbaudītām relīzēm.

Ballīti iesildīs un atsildīs rezidenti – jaunā dāma Ann, kura jau ir paspējusi iemantot slavu daudzos Rīgas un Latvijas klubos. Viņa iesildīs pasākumu ar savu soulful un funky house setu.

Nakts izskaņā gaidāms sets no gados jauna dīdžeja un producenta, ārzemju (Deep Revelations/UK/, Extent VIP Rec /UK/, Amour Rec /UK/) un latviešu (Dubfact Rec) leiblu pārstāvja - Slovar. Viņš sagatavos ekskluzīvu divu stundu garu deep drum & bass setu ar lielu daudzumu neizdota, iepriekš nedzirdēta materiāla.

Ieeja pasākumā no 22:00.

Ieejas biļetes cena – 3 lati; 2 lati ar iepriekšpieteikšanos viesu sarakstam atsūtot vārdu uz bassfunktion@inbox.lv vai nospiežot „attend" pasākuma Facebook lapā. http://www.facebook.com/event.php?eid=131308710275935

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc iesakām ierasties laicīgi.

Vairāk par dīdžejiem:
Slovar - http://soundcloud.com/slovar
Ann - http://soundcloud.com/anita-ann
Andre Crash - http://soundcloud.com/crash-andre
Laso - http://www.djtop.lv/dj/laso
Gregfull - http://soundcloud.com/gregfull
Bodyhie - http://soundcloud.com/bodyhie

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV