Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"AllFriends Club" meklē reklāmas seju

Guna Miļusa, 16.03.2011. 13:26

Piektdien, 18.martā "AllFriends Club", Kr.Valdemāra ielā 71, Rīgā, norisināsies ballīte, kuras laikā turpināsies kluba reklāmas sejas kastings, piedāvājot katru stundu bezmaksas šotiņus un lielisku atpūtu.
"AllFriends Club" meklē reklāmas seju

"Šoreiz puišus un draudzenes neatstājam mājās un ņemam līdzi, lai labi un saturīgi pavadītu laiku kluba atmosfērā! Savukārt vienai no atnākušajām meitenēm būs iespēja kļūt par "AllFriends Club" reklāmas seju, kurai tiks organizēta atsevišķa fotosesija un nodrošināts atbilstošs atalgojums par vienu fotosesiju. Iegūtās fotogrāfijas tiks izmantotas dažāda rakstura reklāmas materiālos – banneros, preses materiālos, bukletos un plakātos," ieceri komentē kluba saimnieki.

"AllFriends Club" organizē īpašu ballīti, uz kuru tiek aicināti pilnīgi visi interesenti, kuri vēlas piektdienas vakaru pavadīt brīvā, nepiespiestā un interesantā atmosfērā. Pasākuma laikā būs iespēja nofotografēties, un varbūt tieši Tu izrādīsies tas cilvēks, kuru meklējam! Izmanto iespēju un ieplāno nedēļas nogali jau šodien!

Atgādinām, ka "AllFriends Club" marta garumā meklē pozitīvas, starojošas un enerģiskas meitenes vecumā no 18 gadiem, kuras vēlas sevi atklāt kā jaunatvērtā kluba tēlu, un piešķirtu spožumu kluba idejai elpot vienā ritmā ar aktuālajām modes, mākslas un foto tendencēm. Tādēļ aicinām visas interesentes jautrā kompānijā ierasties uz kastinga pasākumu, lai iegūtu pāris lieliskus foto un atpūstos ar interesantiem cilvēkiem. Šoreiz nekādas anketas, nekādi pieteikumi – rīkosimies impulsīvi un radoši!

Par AllFriends Club

Jaunatvērtais klubs ir vieta, kur sastapt esošos un iepazīt jaunus draugus, kā arī baudīt kvalitatīvus pasākumus un šovprogrammas, elpojot vienā ritmā ar aktuālajām klubu modes tendencēm un aktuālajiem modes, mākslas, foto un kulturālas vides motīviem.

Interjerā galvenie akcenti likti uz apgaismojumu fonā baudāmajam lakoniski melnajam tonim, veidojot vēl neredzētu kokteili no lāzergaismām, īpašām led-gaismām. Bāra dizains, kas atgādina stilizētu 'soundbox', ir vienīgais šāda veida risinājums Baltijā.

http://club.allfriends.lv/lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV