Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubā "Space Dog" koncertēs "Rebel Riot" un "Wildborn"

Ildze Mizone, 18.03.2011. 10:06

19. marta pievakarē klubu "Space Dog" pierībinās īsti roka ritmi! Par trokšņošanu būs atbildīgas grupas "Rebel Riot" un "Wildborn".
Klubā "Space Dog" koncertēs "Rebel Riot" un "Wildborn"

"Rebel Riot" sanākuši kopā jau 2007. gadā. Grupa spēlē rock'n'roll mūziku ar dažādām ietekmēm, sākot no agrīnā blūza, sešdesmito – astoņdesmito gadu klasiskā roka, panka un smagā metāla.

Klausītāju rīcībā no 2011. gada sākuma ir pieejams taustāms pirmais albums "Make A Mess". Pa šiem dažiem gadiem ir sniegti vairāk kā 100 koncertu gan uz mazām bāra skatuvēm, gan uz lielām brīvdabas festivālu skatuvēm.

Mūziķu apvienība "Wildborn", kuras sastāvā ir tikai puiši, izveidojās 2010. gada pavasarī, kad tikai izveidota grupa ar nosaukumu "Scud Qualm". Dažādu iemeslu dēļ 2011. gada sākumā šis nosaukums tika nomainīts uz daudz spēcīgāko un skanīgāko - "Wildborn". Rock'n'roll - tā nav tikai mūzika, tas ir dzīves stils un domāšanas veids 24/7.

Ieeja koncertā bez maksas.

Publicitātes fofo, grupa "Rebel Riot"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV