Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Atcelts Liepājas Simfoniskā orķestra "Dubultkoncerts"

Iveta Vēvere, 18.03.2011. 12:20

Pēc veiksmīgi aizvadītā XIX Starptautiskā Pianisma zvaigžņu festivāla Liepājas Simfoniskā orķestra vadība ir nolēmusi atcelt 1.aprīlī plānoto "Dubultkoncertu" Liepājas Latviešu biedrības namā.
Atcelts Liepājas Simfoniskā orķestra "Dubultkoncerts"

Šāds lēmums tika pieņemts, lai orķestris veiksmīgāk un produktīvāk varētu sagatavoties sezonas noslēguma koncertam (kas vienlīdz ir arī cikla "Krievu klasikas virsotnes" pēdējais šīs sezonas koncerts) "Simfoniskās dejas", kas notiks turpat Liepājas Latviešu biedrības nama zālē 28.aprīlī plkst.19:00, kā arī vērienīgajam festivālam "Liepājas vasara", kas jau ir intensīvā tapšanas stadijā.

Mēs ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām mūsu lieliskajam klausītājam un ļoti ceram, ka mūsu nākamie koncerti sagādās Jums dubultu prieku un vēl jo lielāku Liepājas Simfoniskā orķestra skanējuma baudījumu.

1.aprīļa koncerta biļetes var nodot atpakaļ Liepājas Latviešu biedrības nama un Biļešu Paradīzes kasēs.

Klausītājiem tuvākā iespēja dzirdēt Liepājas Simfonisko orķestri būs 15.aprīlis, kad orķestris sniegs koncertu Liepājā kopā ar Latvijas Radio kori, savukārt 16.aprīlī Liepājas Simfoniskā orķestra cienītāji šo koncertu varēs apmeklēt arī Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV