Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Saldus saulē" uzstāsies grupa "H-Blockx"

Festivāla "Saldus saule" organizatori, 21.03.2011. 09:08 | komentāri (1)

Rokfestivāla "Saldus Saule 2011" pirmajā dienā 8. jūlijā uz skatuves kāps nu metal pārstāvji "H-Blockx" no Vācijas. Šī muzikālā Minsteres apvienība kļuva slavena deviņdesmitajos gados ar to, ka aizsāka pavisam jaunu mūzikas stilu Eiropā, kuram radās daudz sekotāju. Starp viņu hītiem minami "H-Blockx" superhitus "The Power", "Move" vai "Risin' High". Grupa ir tikusi nominēta MTV Eiropas Mūzikas Balvā, kā arī pārdevusi vairāk nekā 750 000 ierakstu.
"Saldus saulē" uzstāsies grupa "H-Blockx"

Šobrīd grupā spēlē Henning Wehland, Stephan Hinz, Tim Humpe un Steffen Wilmking. Šādā sastāvā grupa viesosies arī Saldū un izpildīs savus slavenākos gabalus.

Pagaidām festivāls "Saldus Saule" ir atklājis trīs lielos māksliniekus - " Skyforger", "Lordi" un "H-Blockx", kuri uzstāsies festivāla pirmajā dienā. Kuras grupas vēl spēlēs "Saldus Saulē" pirmajā dienā un kas būs festivāla otrās dienas galvenais viesis - par to informācija sekos vēlāk.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena vienai dienai ir 10,- lati, savukārt divu dienu biļete maksā 15,- latus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV