Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubā "Mad House" notiks pasākums "Piektdiena pirmdienā"

Oskars Fīrmanis, 21.03.2011. 10:03

Šovakar klubā "Mad House" notiks "Zelta Black" organizētais pasākums "Piektdiena pirmdienā", kurā ar YouTube diskotēku uzstāsies DJ Artūrs Mednis, dejas spēlēs "Elvi Soulsystems" un DJ Rudd&Tomass Delle. Pasākuma rīkotāji apmeklētājiem sola arī citus pārsteigumus visa vakara gaitā.
Klubā "Mad House" notiks pasākums "Piektdiena pirmdienā"

Organizatoru pārstāvji atzīst, ka pirmdiena par pasākuma norises dienu ir izvēlēta, jo vēlas apmeklētājiem radīt un parādīt, ka piektdienas patīkamās sajūtas var būt arī ikdienā. Viss atkarīgs tikai no kompānijas, atmosfēras un cilvēku attieksmes konkrētajā dienā.

To pierāda arī "Zelta Black" veiktā aptaujā Piektdienas sajūtas, kurā noskaidrots, ka piektdienas sajūtas cilvēkiem visvairāk pietrūkst pirmdienās (30%) un trešdienās (14%). Vairāk nekā 20% aptaujāto piektdienas sajūtas asociē ar brīvību, atpūtu, pacilātu noskaņojumu un brīvdienu gaidām.

Pasākuma sākums plkst. 20:00.

Informācija par "Piektdienu pirmdienā" - www.zeltaalus.lv.

Publicitātes fofo, DJ Artūrs Mednis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV