Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Kamadena" mākslas telpa kļūst par jauniešiem īpaši draudzīgu vietu

Anete Kalniņa, 22.03.2011. 09:03

Rīgas centrā nesen atklātajā koncertu un mākslas pasākumu norises vietā „Kamadena" mākslas telpā skolēni un studenti koncertus varēs apmeklēt ar atlaidēm - pirmais šāds koncerts gaidāms jau 25. martā, kad uzstāsies viena no spožakājām zvaigznēm lietuviešu mūsdienu mūzikā – dziesmu autore, dzejniece un izpildītāja Alīna Orlova.Biļetes ar ievērojamām atlaidēm, gandrīz par puscenu, skolēni un studenti var iegādāties, uzrādot apliecību, otrdien, trešdien un ceturtdien "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.
"Kamadena" mākslas telpa kļūst par jauniešiem īpaši draudzīgu vietu

Par jauniešiem saistošu koncertu un pasākumu piedāvājumu "Kamadena" mākslas telpā tiks domāts arī turpmāk - ar koncertiem viesosies ne vien populāri mūziķi, bet arī notiks dažādas meistarklases, sarunu vakari un lekcijas.

Šonedēļ „Kamadena" mākslas telpā Alīna Orlova uzstāsies tikai ģitāras un čella pavadījumā, kas ļaus viņas dziesmas baudīt un atklāt intīmā un klausītājiem maksimāli pietuvinātā atmosfērā.

Alīna Orlova plaši pazīstama gan Lietuvā, gan ārpus tās robežām – viņa ir viena no retajām lietuviešu mūziķēm, kask koncertējusi Lielbritānijā, Francijā, Polijā, Ukrainā, Nīderlandē un citās Eiropas valstīs. Alīnai ir plaša fanu un sekotāju kustība arī Krievijā. Orlovu daudzviet mēdz uzskatīt par vienu no savdabīgākajām lietuviešu jaunās paaudzes mūziķēm. Viņas daiļrade tiek raksturota gan kā laikmetīgā folkmūzika, gan dzeja mūzikas pavadījumā. Alīnas dziesmas skan trīs valodās - lietuviešu, krievu un angļu.

"Kamadena" mākslas telpa radusi mājvietu līdzās tāda paša nosaukuma veģetāriešu restorānam Lācplēša ielā 12. Tā būtiski atšķiras no citām koncertu norises vietām Rīgā, jo mūziķiem un māksliniekiem tiek dota pilnīga brīvība improvizēt un veikt radošus eksperimentus publikas klātienē. Turklāt koncerti iecerēti kā kā vakarēšanas brīvā gaisotnē, kur mūzika un māksla mijas ar sarunām un atziņām.

Biļetes uz koncertiem "Kamadena" māksla telpā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV