Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Liepājas mūzikas klubi pirmo reizi vienojas kopējā pasākumā "Liepājas klubu nakts 2011"

Mareks Alberts, 23.03.2011. 14:43

Liepājā 2. aprīlī notiks līdz šim nebijis pasākums „Liepājas klubu nakts 2011''.
Liepājas mūzikas klubi pirmo reizi vienojas kopējā pasākumā "Liepājas klubu nakts 2011"

Pirmo reizi populārākie Liepājas klubi un bāri Latvijas 1 .rokkafejnīca, mūzikas klubs „Pablo", klubs „Big7", "Fire" bārs, "Prison" bārs, klubs "Fontaine palace" un kokteiļbārs „Red Sun Buffet" apvienosies vienā kopējā pasākumā.

Liepājā darbojas vairāki mūzikas klubi un bāri. To piedāvātā mūzika un notikumi ir dažādām gaumēm un muzikālajām apetītēm. Liepājā sev tīkamu izklaidi atradīs gan alternatīvās, gan elektroniskās, gan rokmūzikas un citu žanru cienītāji. Katrā no klubiem ir sava, unikāla atmosfēra. Taču šajā naktī visiem būs iespējas paviesoties ikvienā no tiem.

Šī pasākuma mērķis ir iepazīstināt Liepājas viesus un liepājniekus ar Liepājas naktsdzīvi un izklaides iespējām. Speciāli šim notikumam tiks veidoti reklāmas materiāli potenciālajiem apmeklētājiem no Lietuvas. Tie tiks izplatīti Lietuvas pilsētās Palangā, Kauņā un Viļņā.

Katra izklaides vieta organizēs savus pasākumus un koncertus, dodot apmeklētājiem iespēju brīvi ceļot no kluba uz klubu, iepazīstoties ar to sagatavotajiem piedāvājumiem.

Lai veicinātu apmeklētāju interesi, daļa klubu un bāru šajā naktī apmeklētājiem piedāvās bezmaksas ieeju pasākumos, kuri citkārt ir par maksu.

Sadarbībā ar Liepājas Universitāti šajā dienā notiks arī sportiski atraktīva orientēšanās spēle jauniešiem un studentiem "Sameklē savu klubu". Šīs spēles uzvarētāji tiks pie vērtīgām balvām no klubiem un bāriem, kuri piedalās pasākumā "Liepājas klubu nakts 2011". Jāpiebilst, ka tieši 2. aprīlī Liepājas Universitātē notiks "Atvērto durvju dienas".

Pasākums tiek veidots sadarbībā arī ar Kurzemes Piedzīvojumu Aģentūru, kura piedāvās Liepājas tūrisma produkta "Liepaja Nights" realizāciju, kas balstīsies uz izklaides un aktivitāšu iespējām Liepājas pilsētas nakts dzīvē.

Vairāk informācijas par pasākumiem var iegūt mājās lapā www.liepajanights.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV