Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Vēl iespējams iegādāties lētākās biļetes uz „Summer Sound Liepāja 2011"

Uldis Akselrods, 24.03.2011. 10:07

Vēl tikai līdz 27. martam ikviens interesents var iegādāties lētākās biļetes uz festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" divām dienām. Šobrīd biļetes cena uz abām dienām ir tikai Ls 10, bet ar nakšņošanu telšu pilsētiņā – Ls 12. Pēc 27. marta biļešu cenas pieaugs, pasākuma dienā sasniedzot cenu Ls 20. Festivāls notiks Liepājā 22. un 23. jūlijā.
Vēl iespējams iegādāties lētākās biļetes uz „Summer Sound Liepāja 2011"

„Biļešu servisa" tirdzniecības vietās visā Latvijā ir nopērkamas biļetes uz jaunu populāras mūzikas festivālu „Summer Sound Liepāja 2011", kas notiks Liepājā Baltijas jūras pludmalē un parka teritorijā. Festivāls ir jauna iniciatīva, piedāvājot dažāda vecuma liepājniekiem un pilsētas viesiem kvalitatīvu mūziku un labas atpūtas iespējas.

Jau šobrīd zināms, ka pirmās dienas galvenie mākslinieki būs rokgrupa „Guano Apes". Grupa no jauna apvienojusies 2009. gadā, bet jaunais studijas albums „Bel Air" veikalu plauktos nonāks jau šī gada 1.aprīlī. Tāda līmeņa mākslinieki Liepājas brīvdabas festivālā pēdējo gadu laikā viesosies pirmo reizi. Iespēju klātienē redzēt „Guano Apes" jau novērtējuši apmēram tūkstotis biļešu pircēji no Latvijas un Lietuvas. Atgādinām, ka biļešu tirdzniecība tika uzsākta 15. martā.

Festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" teritorijā darbosies četras skatuves un deju arēna, piedāvājot tematiski dažādu mūziku dažādām paaudzēm. Festivāla dienās kopā uzstāsies vairāk nekā 50 dažādas grupas. Festivāla apmeklētājiem tiek solīti pārsteigumi. Maija sākumā tiks nosaukti arī festivāla otrās dienas galvenie mākslinieki.

Festivāla laikā notiks arī dažādas sportiskas aktivitātes, būs iespēja baudīt atpūtu uz ūdens, vērot grafiti meistarus darbībā. Pasākuma teritorijā darbosies bērnu pilsētiņa, kur profesionālu aukļu uzraudzībā bērni varēs piedalīties dažādās atrakcijās. Festivāla organizētāji strādā pie tā, lai ēdināšanas uzņēmumi un bāri, nodrošinātu festivāla apmeklētājiem kvalitatīvus ēdienus un dzērienus par pieņemamām cenām.

Festivāla laikā darbosies telšu pilsētiņa, kā arī mājas lapā www.summersound.lv varēs iegūt informāciju par citām nakšņošanas iespējām Liepājā festivāla laikā. Visiem tiem, kuri plāno izmantot viesnīcu un viesu namu pakalpojumus, festivāla organizētāji aicina savlaicīgi veikt naktsmītņu rezervēšanu.

Festivāla atbalstītāji: Mobilly, LNT, TVNet, Draugiem.lv, Radio SWH un Liepājas pilsētas dome.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV