Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Ulda un Inta regšlāgska grupa" piedāvā jaunu dziesmu

Ulda un Inta regšlāgska grupa, 24.03.2011. 10:12

"Ulda un Inta regšlāgska grupa" piedāvā jaunu dziesmu - "Zvērkāvji". „Dziesma pārnestā nozīmē ir par mūsu un visu citu zvērkāvju cīņu pret visādām nejēdzībām", stāsta viens no skaņdarba autoriem Ints Ķergalvis.
"Ulda un Inta regšlāgska grupa" piedāvā jaunu dziesmu

Dziesmu ikviens var noklausīties un lejuplādēt portāla www.draugiem.lv/uldisunints mūzikas sadaļā. Grupas pamatsastāvā darbojas divi mūzikas lauciņā pieredzējuši censoņi – Uldis Vanags un Ints Ķergalvis. Uldis plašākai publikai pazīstams no projektiem "Ufo grupa", "Ansamblis Ansamblis", "Two Old Babies", "Yes – I", savukārt Ints jeb Speiss ir grupas "Oranžās brīvdienas" (OB) sirds un dvēsele. Mūziķi darbojušies arī vairākos citos projektos, tostarp Roberta Gobziņa ansamblī Resnie putni, kur arī meklējamas "Ulda un Inta regšlāgska grupas" saknes. Zvērkāvju ierakstā piedalījies arī trombonists Maksims Starodubovs (OB), savukārt, gala miksēšanas darbus veicis Mārtiņš Burkevics. Grupa turpina darbu ierakstu studijā un jau tuvākajā laikā plāno saviem klausītājiem piedāvāt vēl kādu absolūti svaigu dziesmu.

Iepriekšējais Ulda un Inta gabals „Putenī" jau guvis vērā ņemamu klausītāju atzinību, piemēram, uzvarot „Radio Lāga" dziesmu topā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV