Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Ivo Fomina albuma „Pulss" lielkoncerts Rīgas Stradiņa universitātes Aulā

Guntars Račs, 24.03.2011. 11:08

28. aprīlī Rīgas Stradiņa universitātes Aulā notiks Ivo Fomina jaunā albuma „Pulss" prezentācijas koncerts.
Ivo Fomina albuma „Pulss" lielkoncerts Rīgas Stradiņa universitātes Aulā

Albums „Pulss" nāca klajā 14.martā un tajā iekļautas pavisam 12 paša Ivo rakstītas dziesmas. Visas dziesmas producējuši Ivo ar saviem grupas biedriem – Kristapu Leiti, Robertu Dinteru un Zulu.

Tagad pienācis laiks ar albumā iekļauto mūzikas materiālu iepazīstināt savas mūzikas cienītājus arī koncertos, un albuma prezentācijas koncerts tūres ietvaros, pirmais koncerts paredzēts 28.aprīlī plkst. 19.00, Rīgas Stradiņa universitātes Aulā. Šis būs pirmais lielais Ivo koncerts galvaspilsētā.

Koncertā Ivo Fomins uzstāsies kopā ar savu grupu, bet neizpaliks arī daži viesmākslinieki. Divu stundu garajā koncertā būs iespējams noklausīties ne tikai dziesmas no jaunā albuma, bet arī tādus Ivo klasiskos hitus un rokbalādes kā „Mēs dzīvojam pasakās", „Viņa raud", „Es vēlos būt līdzās", „Pārāk daudz" u.c.

Ivo Fomins šobrīd ir viens no stabilākajiem rokmūzikas tradīciju turpinātājiem un koncertos sola visiem saviem klausītājiem pamatīgu enerģijas lādiņu un muzikālus pārsteigumus, kas būs saprotami ikvienam.

Biļetes no 23.marta ir pieejamas biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena no 4 līdz 7 LVL.

Koncerta laikā būs iespējams iegādāties arī jauno Ivo Fomina albumu „Pulss", bet pēc koncerta saņemt arī grupas dalībnieku autogrāfus.

CD albumu varat pasūtīt kompānijas „Mikrofona ieraksti" mājas lapā www.micrec.lv, bet Mp3 versijā lejupielādēt portālā www.doremi.lv

Albuma info:

Aktuālais singls „Viņam nav laika" Live@ Mūzikas Ierakstu Gada Balva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV