Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Cream Cafe" muzicēs "Salt Camel Trio"

Normunds Sams, 28.03.2011. 09:31

Ceturtdien, 31. martā, pl. 20.00 "Cream Cafe" viesmīlīgajās telpās ar akustisko koncertu uzstāsies jaunais un daudzsološais džeza kolektīvs "Salt Camel Trio".
"Cream Cafe" muzicēs "Salt Camel Trio"

"Salt Camel Trio" ir vēl jauna un reizē progresīva grupa, kuras skanējums stipri vien atšķiras no citām jau zināmām džeza grupām Latvijā. Sastāvs ir diezgan neierasts, jo uz ritmiskā pavadījuma fona, ko veic bass un bungas, izceļas vibrafons kā solo instruments, un tieši neparastais sastāvs ir tas, kas dara šo grupu pievilcīgu.

Grupas dalībnieki cenšas savu repertuāru papildināt ar pēc iespējas dažādāku stilu skaņdarbiem, tomēr vairāk nosliecoties uz Funk, Nu-Jazz un Jazz. Protams, tiek radītas pašu savas oriģinālkompozīcijas.

Grupas dalībnieki – Mikus Bāliņš (bungas), Jānis Fedotovs (vibrafons) un Ivars D-Auksts (bass) ietekmējušies no pasaulē plaši pazīstamiem un atzītiem mūziķiem kā Aaron Parks, Robert Glasper, Kurt Rosenwinkel, Avishai Cohen, Chick Corea, Michael Brecker, Oz Noy, Joe Locke un Gary Burton.

Sākums pl. 20:00. Ieeja bez maksas. Papildus informācija un rezervēšana – tālr. 26466563, 67284074.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV