Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Club Kino" viesosies house mūzikas zvaigznes no Vācijas un dīdžejs no Igaunijas

Club Kino, 30.03.2011. 11:23

Piektdien, 1. aprīlī, klubā "Club Kino" viesosies Vācijas house mūzikas apvienības "Knee Deep" pārstāvji. Sestdien, 2. aprīlī, turpināsies pasākumu sērija „Baltic Most Wanted DJ'S", kuras ietvaros klubā uzstāsies viens no Igaunijas pieredzes bagātākajiem dīdžejiem - DJ Widenski.
Klubā "Club Kino" viesosies house mūzikas zvaigznes no Vācijas un dīdžejs no Igaunijas

"Knee Deep" savu vietu deju mūzikas pasaulē iekarojuši ar oriģinālu, saulainu un pozitīvu house mūzikas skanējumu, kas plašu popularitāti guvusi gan dzimtajā Vācijā, gan arī tādos nozīmīgos deju mūzikas tirgos kā Lielbritānija, ASV un Ibiza.

"Knee Deep" ir ne tikai lieliski dīdžeji, bet arī izcili producenti - apvienība izdevusi vairākus desmitus kompozīciju, no kurām pazīstamākās ir "All about love" un „Take me by the hand", ko iedziedājusi Sharlene Hector. "Knee Deep" veidojuši arī dziesmu remiksus citiem pazīstamiem mūzikas māksliniekiem - David Morales, Bob Sinclar, Full Intention, Craig David un Jamiroquai. 2000. gadā "Knee Deep" saņēma Vācijas deju mūzikas ierakstu balvu kā gada labākie remiksu autori.

"Knee Deep" būs jau septītās pasaules mēroga deju mūzikas zvaigznes, kas viesojas nesen atklātajā klubā "Club Kino". Līdz ar "Knee Deep" uz kluba lielās skatuves uzstāsies arī Latvijas dīdžeji Andre Crash, Andrey Emelyanov, savukārt Lobby bārā - Juri Konradi.

Sestdien klubā "Club Kino" uzstāsies Andrius Videnskis jeb DJ Widenski, kurš mūsu ziemeļu kaimiņvalstī ir pazīstams jau vairāk nekā piecpadsmit gadu. Spēlējot gandrīz simt dīdžejsetus gadā, DJ Widenski paspējis uzstāties ne tikai gandrīz visās Eiropas valstīs, bet arī Austrālijā, ASV, Singapūrā, Ķīnā, Taizemē, Honkongā un citur.

Šobrīd viņš ir rezidents vienā no Tallinas labākajiem naktsklubiem "Prive" un radio dīdžejs Tallinas radiostacijā Energy FM, kā arī starptautiskas deju mūzikas aģentūras "Macadam Music" vadītājs. DJ Widenski ir arī "Ministry Of Sound" un "Future Disco" Igaunijas rezidents.

Sestdien klubā "Club Kino" uzstāsies arī pašmāju dīdžeji Rise un Norsky, savukārt Lobby bārā uzstāsies Mixmaster Raitis.

Jau ziņots, ka pasākumu sērijā "Baltic most wanted DJ'S" mūzikas baudītājiem ir iespēja iepazīt tuvāk Baltijas jūras reģiona valstu labākos dīdžejus un deju mūzikas izpildītājus. Nākošais pasākumu sērijas viesies būs zviedru dīdžejs Rasmus Faber.

Klubs "Club Kino" piedāvā noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29411922

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā šīs nedēļas pasākumus klubā "Club Kino" iespējams apmeklēt bez maksas.

Ieeja klubā bez maksas līdz plkst.23.00, vēlāk 5 LVL. Pēc plkst.3.00 ieeja ir bez maksas.

Klubs "Club Kino"
www.facebook.com/clubkino.lv
www.twitter.com/club_kino
www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV