Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pasaules mūzikas krogā "Bubamara" viesosies "Ghost Trains"

Sergejs Bižāns, 30.03.2011. 11:41

Šovakar pasaules mūzikas krogā "Bubamara" koncertēs akustiskā izpildījuma pārzinātāji – trio "Ghost Trains".
Pasaules mūzikas krogā "Bubamara" viesosies "Ghost Trains"

"Ghost Trains" ir akustiska britu grupa, kuras stils izveidojies, apvienojot rokmūzikas un folkmūzikas elementus. Apvienības pirmssākumi meklējami 2009. gadā, satiekoties Tim Ellis un Elijah Wolfenheart. Vēlāk grupai pievienojās perkusionists Gregory Wood un trio ierakstīja savu pirmo studijas albumu "Where Lovers Die", kurš grupu padarīja slavenu ne tikai Lielbritānijā. Albuma tituldziesmu "Miss Emily" britu mūzikas izdevums "Accoustic Magazine" pat iekļāva visu laiku 10 pasaules labāko akustisko dziesmu sarakstā, apejot "The Beatles", "Oasis" un Neil Young.

Grupas unikālais akustiskais skanējums piesaista ar fascinējošiem tekstiem klausītājus gan pusaudžu vecumā, gan arī paaudzi, kura "Ghost Trains" skanējumā saklausa agrīnos "The Beatles" un "Eagles".

Vienīgais koncerts Baltijā notiks šovakar, 30. martā, plkst. 20:00 Rīgā, pasaules mūzikas krogā "Bubamara", Audēju ielā 8. Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV