Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vara Vētras koncerti „MĪ-LE-STĪ-BAI" šonedēļ Mālpilī, Ventspilī, Ķeipenē un Apē

Tija Auziņa, 30.03.2011. 12:19

30.martā plkst.19:00 Mālpils kultūras namā, 1.aprīlī plkst.19:00 Ventspils Jaunrades namā, 2.aprīlī plkst.15:00 Ķeipenes tautas namā un 3.aprīlī plkst.17:00 Apes tautas namā koncertos „MĪ-LE-STĪ-BAI" uzstāsies režisors, aktieris un dziesminieks Varis Vētra, prezentējot arī savu dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt...". Koncerti notiks Vara Vētras albuma prezentācijas tūres Latvijā ietvaros.
Vara Vētras koncerti „MĪ-LE-STĪ-BAI" šonedēļ Mālpilī, Ventspilī, Ķeipenē un Apē

Varis Vētra izpildīs dziesmas no sava pirmā dziesmu albuma, kuras jau izskanējušas Latvijas radiostacijās un kļuvušas tautā iemīļotas, kā arī daudzas jaunas dziesmas. Koncerta laikā klausītājiem būs iespēja uzdot jautājumus Varim Vētram. Interesantāko jautājumu autoriem – balvas no saldumu fabrikas „LAIMA" un koncerta rīkotājiem.

Savu pirmo dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." CD formātā Varis Vētra plašākai publikai prezentēja mūzikas un mākslas festivāla „BILDES" 25 gadu jubilejas ietvaros.

Vara Vētras albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." izdevis un koncerttūri visā Latvijā rīko „BILŽU BIROJS".

Varis Vētra ar koncertiem MĪ-LE-STĪ-BAI tūres ietvaros jau ir viesojies Cēsīs, Gulbenē, Mārupē, Liepājā, Dobelē, Ādažos, Jelgavā, Koknesē, Alūksnē, Valkā, Lielvārdē, Talsos, Pļaviņās, Saldū, Baložos, Bauskā, Balvos, Ozolniekos, Smiltenē, Salaspilī, Viesītē, Aizputē un citur.

Tuvākie koncerti – 30.martā Mālpilī, 1.aprīlī Ventspilī, 2.aprīlī Ķeipenē, 3.aprīlī Apē, 8.aprīlī Tukumā, 9.aprīlī Skrundā, 10.aprīlī Limbažos, 14.aprīlī Jēkabpilī, 20.aprīlī Preiļos, 29.aprīlī Inčukalnā, 30.aprīlī Ulbrokā. Paredzēts, ka koncerti notiks vēl arī citās pilsētās, kā arī Latvijas pilīs un muižās. Koncerttūre paredzēta līdz maija beigām.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV