Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kokteiļbārs "Red Sun Buffet" piedalās Liepājas klubu naktī 2011

Mārtiņš Ivanovskis, 30.03.2011. 12:51

2. aprīlī „Liepājas Klubu nakts 2011" ietvaros kokteiļbārs „Red Sun Buffet" saviem viesiem durvis vērs jau pa dienu, pulksten 14.00, kad sāksies tirdziņš Andele Mandele, kurā dāmām būs iespēja tirgoties ar citām Andeles dalībniecēm un apmeklētājām ar to, kas pašu skapī vēl ir labi saglabājies, bet pašām vai nu apnicis, vai vienkārši neiederas tagadējā dzīves skatījumā.
Kokteiļbārs "Red Sun Buffet" piedalās Liepājas klubu naktī 2011

Vakara daļu, kura sāksies pulksten 20.00, ieskandinās jauno grupu konkursa Open Stage pirmais pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā un galveno balvu - dziesmas ierakstu studijā un iespēju piedalīties festivālā „Summer Sound" - cīnīsies Kombuļu Inese un grupa Leyla Rose. Pusfināla īpašie viesi būs pazīstamais mūziķis Ainars Virga un dziedošais aktieris Viktors Ellers. Programma turpināsies pulksten 23.00 ar tematisko pasākumu, kā jau tas ierasts kluba sestdienās. Šajā vakarā būs „Vampīru ballīte". Tēmas izvēle skaidrojama ar to, ka 19. gs., Liepājā, tieši Pasta ielā, pēc teiku nostāstiem, ir mitinājies vampīrs.

Vampīru ballītes galvenais viesis būs viens no pazīstamākajiem Igaunijas diskžokejiem - dj Mista. Dj Mista sabiedrībai zināms kopš 2000. gada. Ar savu oriģinālo hiphop, rnb, regeja un dance mūzikas interpretācijām un remiksiem ieguvis lielu popularitāti Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Somijā un Zviedrijā. Dj Mista kā iesildošais Dj ir uzstājies pirms tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Snoop Dog, Sean Kingston, Pete Rock.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV