Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks “Bassfunktion” sērijas otrais pasākums

Urban Soul, 31.03.2011. 09:30

Sestdien, 9.aprīlī, bārā "Purple Hills", A. Čaka ielā 24, Rīgā, notiks "Bassfunktion" sērijas otrais pasākums, kas būs veltīts tādiem mūzikas stiliem kā hip-hop, dubstep, future garage, drum&bass. Pasākuma galvenie viesi būs lietuvieši Intakz [Eternia Music/Vampire rec], Hathor [Respect rec] un Nutekk [Extent Vip rec].
Notiks “Bassfunktion” sērijas otrais pasākums

Intakz (Gytis Dubauskas, http://soundcloud.com/intakz) iepazinis drum&bass 2004.gadā. Dažus gadus vēlāk viņš jau aktīvi spēlē populārākajos Lietuvas festivālos, pasākumos, uzstājoties kopā ar Loxy, SpectraSoul, Doc Scott, Flight, Breakage un daudziem citiem. Paralēli Intakz nodarbojas ar pasākumu organizēšanu Viļņā, kuros uzstājas Digital, Outrage, Data, Beta 2, Martsman un citi nozīmīgi drum&bass skatuves pārstāvji.

Kopš 2009.gada uzmanība vairāk tiek veltīta jaunizveidotā leibla Eternia Music attīstībai, specializējoties minimālā un eksperimentā drum&bass skanējumā. 2011.gadā Eternia Music plāno izdot Data, Loxy, June Miller, Despot un S13 skaņdarbus, kuriem raksturīga patīkami melanholiska atmosfēra.

Bez tam Intakz kopā ar Mark Splinter ir populārās pasākumu sērijas BASSCAKE residenti. Pasākumam Bassfunktion #2 Intakz sagatavojis speciālu garage un dubstep Dj setu.

Pēc Intakz uzstāšanās varēsim baudīt šodienas aktuālā drum&bass noskaņas vēl divu viesu no Lietuvas - Nutekk (http://soundcloud.com/nutekk) (Extent Vip) un Hathor (http://soundcloud.com/hathordnb) (Respect Records) izpildījumā.

Latviju šajā pasākumā pārstāvēs vibe55(http://soundcloud.com/vibe55) (dubstep.lv) ar pasākumam atbilstošas noskaņas dubstep setu, kā arī Kristaps+Kristaps ar elektroniku un hip-hopu. fr.om back2back slovar - drumfunk un drum&bass.
Vokālais atbalsts no Чах un Cepums.

Sākums: plkst. 22:00.

Ieeja: 3Ls – pie ieejas; 2Ls – pēc viesu saraksta. (Ja vēlaties iekļūt viesu sarakstā, sūtiet savu vārdu uz bassfunktion@inbox.lv vai arī nospiediet pogu 'Attend' Facebook pasākuma vietnē http://www.facebook.com/event.php?eid=120701178004556
Vairāk informācijas: http://www.prostokrasava.com/promo

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV