Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Liepājas Klubu nakts 2011' - mūzika un notikumi dažādām gaumēm

Marekls Alberts, 31.03.2011. 13:56

Jau vēstīts, ka sestdien, 2.aprīlī, norisināsies „Liepājas klubu nakts 2011", kurā piedalīsies vairāki pilsētas mūzikas klubi un bāri. To piedāvātā mūzika un notikumi ir dažādām gaumēm un muzikālajām apetītēm. Katrā no klubiem ir sava, unikāla atmosfēra, un šajā naktī ikvienam būs iespēja par to pārliecināties.
"Liepājas Klubu nakts 2011' - mūzika un notikumi dažādām gaumēm

Klubs "BIG7" īpaši sagatavojies pirmajai Liepājas Klubu Naktij. Galvenie notikumi norisināsies kluba Mainflor deju zālē, kur sadarbībā ar Kazantip Baltic tiks rīkots Baltijā pazīstamās pasākumu sērijas "Harmony Of Soul "pasākums. "Harmony Of Soul" ir KaZantip Baltic līdera DJ Saint projekts, kura idejas pamatā ir dzīvā dīdžejmākslas un mūzikas instrumenta performance.Šajā reizē tas būs saksafons,no kura pārsteidzoši dvēseliskas skaņas izvilinās pazīstamais saksofonists Alex! DJ Saint un Alex kopsadarbība līdz šim izvērtusies ļoti sekmīgi, bijušas vairākas uzstāšanās klubā Essential.
Daudz interesantu notikumi gaidāmi arī pārējās kluba BIG7 deju zālēs.
Show&Beauty notiks Erotiskais šovs, savukārt Chill Out & RnB Deluxe deju zālēs paredzēta GO-GO nakts kopā ar dejotājiem no Rīgas un Liepājas.

Pasākumi kokteiļbārā bārā ,,Red Sun Buffet'' sāksies jau pa dienu. Plkst.14.00 sāksies tirdziņš Andele Mandele, kurā dāmas atvērs savus drēbju skapjus un ikvienam apmeklētājam būs iespēja doties "pērļu" medībās un atrast ko piemērotu tieši sev, turklāt par to maksājot niecīgu summu. Vakara pusē plkst. 20.00 norisināsies jauno grupu konkursa Open Stage pirmais pusfināls, kurā uzstāsies Kombuļu Inese pret grupu Leyla Rose, kā īpašie viesi būs pazīstamais mūziķis Ainars Virga un dziedošais aktieris Viktors Ellers. 23.00 turpināsies programma ar tematisko pasākumu, Vampīru ballīti, par kuras galveno viesi kļūs viens no pazīstamākajiem Igaunijas diskžokejiem,dj Mista.

Latvijas 1. Rokkafejnīca Par godu Liepājas klubu naktij pulksten 23.00 uz skatuves kāps liepājnieki Uldis Meļķis un Gints Meļķis jeb apvienība ULJA & GINC, piedāvājot savu jauno, ekskluzīvo programmu "Latvianman in New York". Ieeja rokkafejnīcā bezmaksas.

Klubu naktī mūzikas klubs "Pablo" aicina visus elektroniskās mūzikas cienītājus uz pasākumu DA WHITE'S SYNTHESIS TOUR. "Da White's Synthesis Tour" ir elektroniskās deju mūzikas ballītes, kurās dīdžejs un producents „Da White" piedāvā savas speciālās klubu mūzikas treku izlases. Da White – dīdžejs un producents, „Synthesis" projekta dibinātājs.
Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā, un, viņam piemīt īpaša muzikāla materiāla izvēle. Savā ilggadējā pieredzē viņš ir piedalījies dažāda mēroga pasākumos Baltijā, viņa seti skanēja dažādu valstu radiostacijās. Pirms un pēc viesdīdžeja spēlēs DJ Fenky.

Pasākuma sākums 23:00. Ieeja klubā "Pablo" visas nakts garumā bezmaksas.

Klubā "Fontaine Palace'' uzstāsies trīs rokgrupas no Rīgas – "Unfolded", "Smind" un "Invasion". Rokmūzika arī vakara turpinājumā kopā ar DJ Elvisu Grodumu.

Uz "Fire Bar" skatuves valdīs jazz, acid jazz un funk mūzika divu galvaspilsētas grupu "Acid Sonata" un "Funcoolio" izpildījumā.

Savukārt "Prison Bar" notiks pasākums Hip Hop Medicine. Ieeja bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV