Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Adams Ants atgriežas uz skatuves

Mārtiņš Zviedris, 31.03.2011. 14:35

Britu "jaunā viļņa" veterāns dodas turnejā pēc ilgas cīņas ar slimību.
Adams Ants atgriežas uz skatuves

Aiznākamajā mēnesī gaidāmajai turnejai Ants kopā ar nesen izveidoto grupu "The Good, the Mad and the Lovely Posse" šonedēļ "iesildījās" Čelsijas klubā "Under the Bridge", pēc koncerta izdevumam "Contactmusic.com" atzīstot, cik ļoti noilgojies pēc muzicēšanas. "Arī naudas," mākslinieks ar smaidu piebilda.

Turneja, kas sāksies 16. maijā Braitonā, būs Anta pirmais vērienīgais koncertceļojums pēdējos 15 gados. Tajā būs dzirdami gan senie hiti, gan dziesmas no jaunā albuma "Adam Ant is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter".

Pagājušās desmitgades prāvu daļu Anta dzīvē aizņēma (arī publiski novērotas) akūtas psihiskās nelīdzsvarotības izpausmes – mežonīgas agresijas uzplūdi, kas mijās ar dziļu apātiju, – un klīniska ārstēšana no šīm gara kaitēm. Mākslinieks šo laiku atcerējās, sakot: septiņus gadus, kurus bijis spēcīgi sazāļots, viņš neesot spējis sacerēt ne dziesmu, pat ne paņemt rokās ģitāru. "Tikpat labi varēju būt miris," mūziķis raksturoja ārstniecības laiku.

Publicitātes foto, Adams Ants

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV