Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

NABAKLAB gada jubileju svin arī „Retro spectro"

Edgars Āboliņš, 31.03.2011. 18:34

1. aprīlī gada jubileju kluba NABAKLAB telpās svin arī vintage apģērbu, aksesuāru un mūzikas ierakstu veikals „Retro spectro".
NABAKLAB gada jubileju svin arī „Retro spectro"

NABAKLAB svinību pirmajā vakarā uz kluba skatuves kāps divi Latvijas pankroka grandi - grupas „PND" un „Inokentijs Mārpls", kā arī jaunā un daudzsološā meiteņu grupa „Ladie's night", taču „Retro spectro" šai dienai sarūpējuši arī paši savu programmu – jau no pulkstens 12:00 tiek solīti neskaitāmi jaunumi veikala plauktos, kā arī dāvana katram pircējam.

Savukārt no 20:00, kad NABAKLAB izstāžu zālē spēlēt gatavosies vairāki Latvijas Universitātes radio NABA dīdžeji, „Retro spectro" piedāvās arī savu diskotēku.

Tikai 1. aprīlī, visa vakara garumā veikala apmeklētājiem būs iespēja tikt arī pie tetovējumiem un pīrsingiem.

NABAKLAB jubilejas svinības turpināsies 2. un 3. aprīlī, kad būs iespēja skatīt vairākas klubā vēl neredzētas grupas – smagās mūzikas apvienības „Sanctimony", „Enhet" un „Tasters" no Itālijas, kā arī jauno Kaspara Rolšteina un Regnāra Vaivara projektu „Orchestral magnetophons in the dark", kas kluba svētkus noslēgs svētdien.

Īpašu piedāvājumu būs sarūpējusi arī kluba ēstuve „Sviestmaižu studija".

NABAKLAB atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, vairāk informācijas kluba mājas lapā www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV