Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Studentu orientēšanās sacensības „Sameklē savu klubu"

Mārtiņš Ivanovskis, 01.04.2011. 10:07

2. aprīlī Liepājas Universitātes Studentu padome sadarbībā ar kokteiļbāru "Red Sun Buffet" Latvijas 1 .Rokkafejnīcu, mūzikas klubu „Pablo", klubu „Big7", klubu "Fontaine palace", Liepājas Universitātes atvērto durvju dienu un "Liepājas klubu nakts 2011" ietvaros, organizē orientēšanās sacensības studentiem pa Liepājas klubiem.
Studentu orientēšanās sacensības „Sameklē savu klubu"

Dalībniekiem ir jāizveido 2-3 cilvēku komanda un pareizi jāatbild uz jautājumiem par katru no Liepājas klubiem. Iespēja dalībniekiem atrast pareizo atbildi uz jautājumiem būs tikai apmeklējot klubus. Ātrākās un precīzākās komandas balvā saņems dāvanu kartes no klubiem. Lai pieteiktos uz sacensībām, studentam ir jāatsūta savas komandas nosaukums un visu dalībnieku vārdus un uzvārdus uz e-pastu: martinsivanovskis@gmail.com līdz 1. aprīlim, pulksten 23:59.

Reģistrēšanās sacensībām 2. aprīlī sāksies pulksten 13:45, Liepājas Universitātes foajē. Starta signāls sacensībām tiks dots pulksten 14:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV